Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτο: Πολίτης… καταδίωκε τον κορωνοϊό στους δρόμους!

Αδιανόητο!

7 Απριλίου 2020 21:03
Ασύλληπτο: Πολίτης… καταδίωκε τον κορωνοϊό στους δρόμους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό στα όρια του ασύλληπτου έλαβε τόπο στο Βόλο προ ημερών, με έναν πολίτη να ισχυρίζεται στη σύλληψή του από τους αστυνομικούς, ότι… καταδίωκε τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το taxydromos.gr, έγινε το βράδυ της Τετάρτης (1/4). Την ώρα εκείνη και λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας η κίνηση των οχημάτων είναι σχεδόν μηδενική. Ωστόσο, προπορεύεται ένα δίκυκλο υπηρεσίας delivery, το οποίο πλησιάζει επικίνδυνα το αυτοκίνητο. Δείτε και το αδιανόητο περιστατικό με Υπουργό Υγείας, που «έσπασε» την καραντίνα.

Αυτόπτης μάρτυρας καλεί την Αστυνομία και αναφέρει την ξέφρενη κούρσα του ΙΧΕ αυτοκινήτου. Αμεσα, Α.Τ. Βόλου και Τροχαία σπεύδουν στο σημείο. Καταδιώκουν το ΙΧ που ακολουθεί τρελή κούρσα και το ακινητοποιούν στο ύψος της οδού Γαλλίας.

Αστυνομικοί ζητούν από τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος ανοίγει την πόρτα και κατεβαίνει στο οδόστρωμα. Στο κεφάλι του φοράει φακό με φωτάκια τύπου led και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Οπως είπε στους αστυνομικούς καταδίωκε τον… κορωνοϊό και εξαιτίας τους, του ξέφυγε. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Εκείνος επέμενε ότι με τον φακό που φοράει στο κεφάλι έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τον… κορονοϊό και πριν τον σταματήσουν τα περιπολικά ήταν ένα βήμα πριν τον πιάσει!

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό τα έγγραφά του και του βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, πριν του επιτρέψουν να μπει στο όχημά του και να επιστρέψει σπίτι του, δίνοντας τέλος στην… καταδίωξη του νέου ιού.

Πρόκειται για έναν 56χρονο που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν διωκτικές αρχές ή ψυχιατρικές υπηρεσίας. Για τον ίδιο, την επομένη της τρελής… καταδίωξης, η σύζυγός του υπέβαλλε σε βάρος του αναφορά στο Α.Τ. Βόλου. Σύμφωνα με την ίδια, ξαφνικά, κι ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δείγματα γραφής, άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Όπως ανέφερε, δεν ήταν καλά ψυχολογικά μετά την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για τον 56χρονο που στο μεταξύ εξαφανίστηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε στην Αθήνα όπου είχε πάει να δει την κόρη του και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Νίκαιας. Πρόκειται για πρωτοείσακτο ψυχιατρικό περιστατικό που έχει δημιουργήσει προβληματισμό στις ελεγκτικές αρχές για το τι πρόκειται να επακολουθήσει εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share