Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο κορωνοϊός βαράει στον... εγκέφαλο: Τύπος βούτηξε στον Θερμαϊκό να δροσιστεί (video)

Κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Θεσσαλονίκη

3 Απριλίου 2020 10:42
Ο κορωνοϊός βαράει στον... εγκέφαλο: Τύπος βούτηξε στον Θερμαϊκό να δροσιστεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν το απόγευμα της Τετάρτης έναν άντρα να βουτάει στα νερά του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας πήγε στην παραλιακή, πλησίασε σκαλάκια που οδηγούν στη θάλασσα, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε. Εκτός, από το ότι δεν ενδεικνύεται κανείς να κολυμπάει στα νερά του Θερμαϊκού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντύπωση προκάλεσε ότι ο άντρας αψήφησε και την θερμοκρασία που αγγίζει τους 13 βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως εκεί στην συμπρωτεύουσα τους έχει πειράξει ο κορωνοϊός λίγο περισσότερο αφού δεν είναι το πρώτο παράλογο περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες!

Μετά την βουτιά του, ο άντρας ανέβηκε τα σκαλιά και απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να φορέσει τα ρούχα του.

Πάντως, η εικόνα με τον άντρα να βουτάει στον Θερμαϊκό, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις πρωινές εικόνες από τον Χορτιάτη και άλλες περιοχές, όπου χιόνισε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Γωγούση:

Κάποιος βούτηξε στη θάλασσα μόλις τώρα! Ήμαρτον!

Posted by Alexandra Gogousi on Thursday, April 2, 2020

Κορωνοϊός: Έστειλαν SMS για να βγάλουν τα κατοικίδια τους βόλτα και αυτά ήταν... ιγκουάνα (video)

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όπου 2 νεαροί άνδρες έστειλαν sms στο 13033 για να βγάλουν τα κατοικίδιά τους βόλτα!

Όλα καλά ως εδώ, μόνο που τα κατοικίδιά τους ήταν δύο ιγκουάνα. Μετά το απίστευτο περιστατικό με ζευγάρι στον Βόλο, ακόμα ένα έρχεται για να μας δείξει πως ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν από μέτρα!

Δύο Θεσσαλονικείς έστειλαν sms για να βγάλουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, μόνο που αυτά ήταν δύο εντυπωσιακά ιγκουάνα...

Και αυτό σε μια μέρα, όπου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έγινε κοσμπολημμύρα με εκατοντάδες πολίτες να συνωστίζονται για βόλτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον δραστικό περιορισμό κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία.

Έτσι, από το πρωί της Τρίτης, με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί έκλεισε η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού, αλλά και όμοιες με αυτή των φιλόζωων με τα ιγκουάνα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share