Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε... γυμνό σε πάρκο

Αλήθεια τώρα;

1 Απριλίου 2020 15:00
Βόλος: Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε... γυμνό σε πάρκο

Όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας, όμως αυτό δεν πτόησε ένα ζευγάρι στον Βόλο, που δεν… άντεξε και έσπασε τα μέτρα.

Δεν πίστευε στα μάτια της περιπολία του λιμενικού στο θέαμα που αντίκρισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου, ενώ και στην Θεσσαλονίκη δεν δείχνει να συμβιβάζονται με τα μέτρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του taxydromos.gr αντιλαμβανόμενοι περίεργες κινήσεις σε απόμερο παγκάκι του κεντρικού πάρκου πλησίασαν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Έκπληκτοι οι δύο λιμενικοί είδαν ζευγάρι με …αδαμιαία περιβολή να έχει επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις.

Το ζευγάρι, ένας 37χρονος και μια 32χρονη, απορροφημένοι στο πάθος τους δεν αντελήφθησαν την παρουσία των λιμενικών, όταν οι τελευταίοι τούς διέκοψαν φωνάζοντας «έλεγχος».

Σαστισμένο το ζευγάρι, προσπαθούσε να καλυφθεί, ενώ ταυτόχρονα προσποιούταν ότι αναζητούσε τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας μαζί με τις ταυτότητες που ζήτησαν οι λιμενικοί, για να διαπιστωθεί τελικά ότι δεν έφεραν μαζί τους τίποτε από τα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κλήθηκε να ακολουθήσει τους λιμενικούς στο Κεντρικό Λιμεναρχείο για εξακρίβωση στοιχείων. Και στους δύο επιβλήθηκε πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος αντέδρασε ισχυριζόμενος ότι δεν συμπλήρωσε τη βεβαίωση, καθώς στο έντυπο δεν προβλέπεται αντίστοιχη αιτιολογία εξόδου. Η δε 32χρονη φέρεται να είπε: «Ας είναι το πρόστιμο, άξιζε τον κόπο».

Οι δυο τους με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου, παραπέμπονται στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός τα "πήρε" με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε συνωμοσία και έσκισε την κλήση

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με γυναίκα να εκνευρίζεται που είχαν κλείσει την παραλία και αφού καττήγγειλε συνωμοσία έσκισε την κλήση μπροστά στους Αστυνομικούς.

Πρόκειται για την ραδιοφωνική παραγωγό Ρουλα Κουσκούσι, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ασκηθεί, όπως είπε στους αστυνομικούς που την εμπόδισαν να συνεχίσει τον περίπατό της, ενώ ήταν μαζί με τον γιο της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:

Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε ενας περαστικος, η παραγωγός αντιδρά με έντονο τρόπο, αρχίζοντας να φωνάζει στους αστυνομικούς που την ενημερώνουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την βολτα της διότι έχουν λάβει εντολές να μην κυκλοφορεί κανεις στην παραλία.

Αφου λοιπόν ξεστομίζει διαφορά περί συνομωσιών και "οργανωμενων σχεδίων", οι αστυνομικοι ζητούν να ελέγξουν εάν έχει τηρήσει τις οδηγίες, στέλνοντας μήνυμα στο 13033 ή αν έχει χαρτί για μετακίνηση. Εκείνη τους ενημερώνει πως δεν έχει στείλει και τα όργανα της τάξεως της κόβουν κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους. "Εσκισα το χαρτί τρεις φορές μπροστά τους και τότε μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα μπροστά στο γιο μου, ο οποίος πανικοβληθηκε" λέει η ίδια στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να την ηρεμήσουν δεν αντέδρασαν και έτσι η παραγωγός αποχώρισε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με το παιδί της!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share