Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Tραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε 20χρονη, με δεμένο λουρί σκύλου στο χέρι

Ασύλληπτο

31 Μαρτίου 2020 10:12
Tραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε 20χρονη, με δεμένο λουρί σκύλου στο χέρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια 20χρονη κοπέλα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή με το λουρί του σκύλου της δεμένο στο χέρι!

Συγκεκριμένα σε πτώση φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 20χρονης που βρέθηκε νεκρή, χθες το βράδυ, στα παλιά λατομεία του Παλαιοκάστρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη κοπέλα εκτιμάται ότι είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της, στα πλαίσια και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τη σορό της εντόπισαν περαστικοί, που ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Κλείνει η παραλία της Θεσσαλονίκης μετά τη σημερινή "συμφόρηση"! Δείτε ποιες ώρες θα παραμένει ανοιχτή

Το κλείσιμο της παραλίας της Θεσσαλονίκης αιτείται ο Δήμαρχος κ. Ζέρβας και ζητά να επιτρέπεται η κυκλοφορία για συγκεκριμένες ώρες. Δραστικά ήταν τα μέτρα που έλαβε μετά τη σημερινή "συμφόρηση" που επικράτησε και έδειξε πως οι Θεσσαλονικείς δεν πτοούνται από το μέτρο περί απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας έστειλε λοιπόν επιστολή ζητώντας απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα από το μεσημέρι της Τρίτης θα αρχίσουν να γίνονται συστάσεις και από την Τετάρτη (01/04) το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύει κανονικά και με κάθε αυστηρότητα.

Ο δήμαρχος συγκεκριμένα είπε: «Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο "plan B" και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share