Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζεται το δράμα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας της νεκρής ηλικιωμένης!

Τραγική κατάληξη...

27 Μαρτίου 2020 12:03
Συνεχίζεται το δράμα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας της νεκρής ηλικιωμένης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δράμα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, αφού μπορεί πριν από λίγη ώρα να έγινε γνωστός ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου από την φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε και ο άνδρας της απανθρακωμένος, γράφοντας έτσι τον επίλογο της τραγωδίας για το ζεύγος.

Οι αρχικές πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η εξέλιξη ήταν τραγική.

Είναι άγνωστο ακόμα τι προκάλεσε τη φωτιά το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Λαγκαδά. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, με τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς να είναι δύσκολες.

Στην προσπάθεια των πυροσβεστών, λοιπόν, δεν κατέστη δυνατό να σωθούν οι δύο ανθρώπινες ζωές, με την ηλικιωμένη πρώτα να κείτεται νεκρή στο μπαλκόνι της και ύστερα το σύζυγό της να βρίσκεται απανθρακωμένος.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Τραγική κατάληψη στην εξαφάνιση του 31χρονου Σωρήτη Μάτου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, η σορός του 31χρονου βρέθηκε σε περιοχή της Ευκαρπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στις 13 Μαρτίου, όταν είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν, ενώ ακόμα ένα θρίλερ απασχολεί την Θεσσαλονίκη.

Είδηση σοκ: Νεκρός ο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ηλικία 64 ετών

Θλίψη στην ελληνική showbiz προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού σκηνοθέτη, Αντώνη Παπαδόπουλο, σε ηλικία 64 ετών.

Ο Αντωνης Παπαδόπουλος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας ορφανό έναν θεσμό που αποτέλεσε για τον ίδιο έργο ζωής, ενώ ταυτόχρονα την showbiz συγκλονίζει θάνατος και πασίγνωστου ηθοποιού από κορωνοϊό.

Γεννημένος το 1956 στην Αθήνα, ο Αντώνη Παπαδόπουλος σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Ακαδημία του Κιέβου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, μάλιστα, σκηνοθέτησε θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες συμμετείχε και ως ηθοποιός, ενώ έκανε, παράλληλα, έξι ταινίες μικρού μήκους.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δίδαξε στη σχολή κινηματογράφου Χατζίκου. Στενή υπήρξε και η συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση, για την οποία γύρισε αρκετά ντοκιμαντέρ.

Ο σκηνοθέτης που ανέδειξε τις μικρού μήκους ταινίες

Από το 1985 συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία υποστήριξης του Φεστιβάλ Δράμας ως κύριου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Ελλάδα, το οποίο κατάφερε να καθιερώσει ως σημαντικό κινηματογραφικό θεσμό και μάλιστα με διεθνή αναγνώριση. Ανέλαβε την καλλιτεχνική του διεύθυνση το 1999 και παρέμεινε στο τιμόνι του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Από το 2003 ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ διετέλεσε επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής των Κρατικών Βραβείων Ποιότητας Κινηματογράφου του υπουργείου Πολιτισμού από το 1999 έως το 2009 και από το 2005 έως το 2006 συνεργάστηκε με το ΥΠΠΟΑ ως Ειδικός Σύμβουλος Κινηματογραφίας.

Στις 14 Ιανουαρίου, η Εταιρεία Ελλήνων σκηνοθετών βράβευσε τον Αντώνη Παπαδόπουλο για τη σημαντική προσφορά του στον κινηματογράφο και στον χώρο του πολιτισμού.

Πέθανε ο Μισέλ Ινταλγκό

Ο προπονητής που οδήγησε τη Γαλλία στον πρώτο τίτλο της και που είχε στις τάξεις του τους Πλατινί, Ζιρές, Τιγκανά, έφυγε από τη ζωή τα 87 του χρόνια. Ενώ, θετικός στον κορωνοϊό είναι πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μισέλ Ινταλγκό. Ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, αλλά με άλλου είδους προβλήματα υγείας και μεγάλης ηλικίας. Για τους νεότερους που δεν τον γνωρίζουν, ο Ινταλγκό ήταν ο εκλέκτορας της Γαλλίας, που την οδήγησε στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, το EURO 84, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε αποκλειστεί στα πέναλτι στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Ινταλγκό υπήρξε θιασώτη του επιθετικού ποδοσφαίρου και ευτύχησε εκείνη την εποχή να έχει στις τάξεις του την πρώτη χρυσή φουρνιά του γαλλικού ποδοσφαίρου αποτελούμενη από τους Πλατινί, Ζιρές, Τιγκανά, Φερναντές, Μπατιστόν, Λακόμπ, Μποσίς, Ντομέργκ, Μπατς κ.α. Το φοβερό είναι ότι δεν κάθισε σε κανέναν άλλον πάγκο στην καριέρα του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share