Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό πασίγνωστος ηθοποιός (photo)

Σοκ!

26 Μαρτίου 2020 19:56
Πέθανε από κορωνοϊό πασίγνωστος ηθοποιός (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 69 ετών από τον κορωνοϊό.

Βετεράνος ηθοποιός χαρακτήρων ο Μαρκ Μπλουμ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων και οι «Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν» (1985)και «Crocodile Dundee» (1986), «Ραντεβού στα Τυφλά» (1987) κ.α. Επίσης, διάσημη ηθοποιός πριν μερικές εβδομάδες αρρώστησε, η οποία όπως αποκάλυψε είναι θετική στον κορωνοϊό.

Παράλληλα είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές Sweet Surrender (1987), Capital News (1990), Mozart in th Jungle και Coin Heist (2017). Το 2018 συμμετείχε σε κάστινγκ της επιτυχημένης σειράς θρίλερ «You».

Έντονη ωστόσο υπήρξε η καλλιτεχνική δραστηριότητά του και στην θεατρική σκηνή παίζοντας σε πολλές παραστάσεις που ανέβηκαν στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε μικρότερα θέατρα.

Κορωνοϊός - Πέθανε η ηθοποιός Λουτσία Μποζέ

Η Ιταλίδα ηθοποιός Λουτσία Μποζέ, υπέκυψε στην πνευμονία σήμερα σε ηλικία 89 ετών, που προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο γιος της ανακοίνωσε τον θάνατό της, τραγουδιστής και ηθοποιός Μιγκέλ Μποζέ. «Βρίσκεται ήδη στο καλύτερο μέρος που υπάρχει», έγραψε στο διαδίκτυο.

Στην καριέρα της, νεότατη και εντυπωσιακή, η Μποζέ είχε πρωταγωνιστήσει σε έργα των Λουκίνο Βισκόντι και Μικελάντζελο Αντονιόνι. Στην δεκαετία του '50 επέλεξε να εγκαταλείψει προσωρινά τον κινηματογράφο και να παντρευτεί τον Ισπανό, γνωστό ταυρομάχο Λουίς Μιγκέλ Ντομινγκίν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Μετά το διαζύγιό της, επέστρεψε στο σινεμά και συνεργάσθηκε, μεταξύ των άλλων, με τους αδελφούς Ταγιάνι, τον Φεντερίκο Φελίνι, τον Φραντσέσκο Ρόζι και τον Φαρζάν Όζπετεκ.

Πέρυσι, η Λουτσία Μποζέ είχε παρουσιάσει την βιογραφία της στην Γιορτή του Κινηματογράφου της Ρώμης.

Να σημειώσουμε ότι και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί έχουνε πέσει θύματα της πανδημίας, όπως θα δείτε εδώ.

Ιταλία: 601 θάνατοι - Μείωση στον αριθμό των θανάτων και των κρουσμάτων για το 24ωρο

Ο αριθμός των θανάτων ξεπερνά τους 6.000 στην Ιταλία, αν και θετικές είναι οι βλέψεις μια και το δεύτερο 24ωρο παρατηρείται μείωση σε θανάτους και κρούσματα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 63.927. Οι νεκροί έφτασαν τους 6.077, ενώ 7.432 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Έκτακτη ενίσχυση με γιατρούς και νοσηλευτές έφθασε από την Κούβα στην Ιταλία, όπως θα δέιτε εδώ, για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του ιού.

Την Κυριακή το σύνολο κρουσμάτων του κορονωϊού ήταν 59.138 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 5.476 άνθρωποι και 7.024 είχαν ιαθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 601 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.789 νέα κρούσματα. 408 ασθενείς αρνητικοί στον ιό.

Τουλάχιστον 3.200 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 20.692 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 26.522 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στη Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 28.761 και οι νεκροί 3.776 . Στην Εμίλα Ρομάνια τα κρούσματα είναι 8.535 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 892. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 5.505, με 192 νεκρούς.

Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώνεται ο περιορισμός της αύξησης του αριθμού των νεκρών και του συνόλου των περιστατικών.

Στο μεταξύ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 38χρονος μάνατζερ και αθλητής γνωστός ως ο ασθενής νούμερο 1, ο οποίος είχε μεταδώσει τον ιό σε 15 τουλάχιστον άτομα στην πόλη Κοντόνιο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share