Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διάσημη ηθοποιός θετική στον κορωνοϊό (photo)

Ήταν άρρωστη και δεν ήξερε τι είχε - Το μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα

25 Μαρτίου 2020 14:54
Διάσημη ηθοποιός θετική στον κορωνοϊό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διάσημη ηθοποιός πριν μερικές εβδομάδες αρρώστησε, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο τι ακριβώς είχε! Ο λόγος για την Ντέμπι Μαζάρ, η οποία όπως αποκάλυψε τελικά ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τις σειρές «Younger» και «Entourage» ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώστηκε από τον φονικό ιό, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι καλά, με ήπια συμπτώματα. Επίσης, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως έγινε γνωστό από το ίδιο το Παλάτι

«Μόλις διαγνώστηκα θετική στον Covid-19! Είμαι καλά! Πριν περίπου ένα μήνα, εγώ και η οικογένεια μου (ο σύζυγός μου και οι δύο έφηβες κόρες μας) είχαμε ένα μικρό κρύωμα. Νομίζαμε ότι ήταν εποχιακό. Αλλά είχε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά… Δυο βδομάδες μετά, ξύπνησα με τα ίδια συμπτώματα αλλά με φοβερούς πόνους στο σώμα μου και πυρετό. Σκέφτηκα μήπως έχω κορωνοϊό;

Επειδή έχουμε καταγωγή από την Ιταλία και παρακολουθώ στενά τι συνέβη στη χώρα αυτή, με έπιασε πανικός… Γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία στην Νέα Υόρκη και δεν απαγορεύουν την κυκλοφορία; Στην αρχή έκανα το τεστ για την γρίπη, όπου βγήκε αρνητικό, στη συνέχεια έκανα το τεστ για το Covid-19. Με έστειλαν σπίτι μου και είμαι σε καραντίνα. Τη μία μέρα νιώθω χάλια και την επόμενη κανονικά. Μπορώ να αναπνεύσω και θα γίνω καλά, κλεισμένη σπίτι μου! Η οικογένειά μου δεν έχει συμπτώματα. Μείνετε σπίτι σας! Προστατεύστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε», έγραψε μεταξύ άλλων, η Ντέμπι Μαζάρ.

«Aναρωτήθηκα... Αν η ζωή μου τελειώσει τώρα...» - Τα σπαρακτικά λόγια 28χρονου με κορωνοϊό (Video)

«Ήμουν τόσο άρρωστος και τόσο αδύναμος ώστε δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και αναρωτήθηκα... Αν η ζωή μου τελειώσει τώρα... Ήμουν καλός άνθρωπος; Έκανα αρκετά στη ζωή μου;». Αυτά είναι τα σπαρακτικά λόγια ενός 28χρονου ασθενή με κορωνοϊό από την Ιρλανδία.

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία. Ο νεαρός Μάικλ Πρεντεργκάστ ανασαίνει βαριά, προσπαθώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου να συντάξει τις σκέψεις και τα λόγια του. Επίσης, δραματική είναι και η περιγραφή ενός Έλληνα ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ισπανία.

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που θέλω να πέτυχω. Είμαι 28 ετών, είμαι νέος, είμαι αθλητικός, πηγαίνω γυμναστήριο. Ποτέ δε θα φανταζόμουν ότι θα αρρώσταινα τόσο πολύ. Έχοντας κολλήσει τον ιό κι έχοντας πνευμονία που ειναι η πιο θανατηφόρα από όλες... Είναι οδυνηρό και όπως είπα ειναι απερίγραπτο», δηλώνει ο 28χρονος ασθενής.

Ο 28χρονος Μάικλ εμφάνισε τα συμπτώματα του κορωνοϊού λίγο μετά την άφιξη του από το Λονδίνο. Εμφανώς καταβεβλημένος προειδοποιεί τους συμπολίτες του και στέλνει μήνυμα σε όλους, αναφερόμενος στην επικινδυνότητα του ιού.

«Ειναι απλώς μια προειδοποίηση σε όλους εκεί έξω. Αν δεν μολυνθείτε τόσο άσχημα όσο εγώ, σας εγγυώμαι ότι οι γονείς σας, οι θείες και οι θείοι σας, οι παππούδες σας, θα το πάθουν. Αυτός ο ιός ειναι ένας δολοφόνος», τονίζει και προειδοποιεί όλους τους συνανθρώπους του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share