Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αχαϊα - Κρατούμενος ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

25 Μαρτίου 2020 18:05
Αχαϊα - Κρατούμενος ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, όταν κρατούμενος ανέβασε πυρετό και θεωρείται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Mega, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, και το τεστ για κορωνοϊό, και αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ο κρατούμενος επέστρεψε και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Στην χώρα μας οι θάνατοι ανέρχονται πλέον σε 22, αφού όπως θα δείτε εδώ ακόμα ένας άνδρας κατέληξε στην Κρήτη.

Κορωνοϊός - Τουρκία: Αποκλεισμένοι παραμένουν 2.000 επιβάτες στο αεροδρόμιο μια εβδομάδα

2.000 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι εδώ και μία εβδομάδα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, εξαιτίας της αναστολής των πτήσεων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το 50% και πλέον των ταξιδιωτών που έχει αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Τουρκίας, είναι Αλγερινοί υπήκοοι, ενώ άλλοι προέρχονται από το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν και το Αζερμπαϊτζάν, επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας IGA.

Η Τουρκία ανέστειλε τις πτήσεις προς περίπου 70 χώρες σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει τη διασπορά της νόσου, που έχει προσβάλει πάνω από 375.000 ανθρώπους παγκοσμίως και έχει σκοτώσει περισσότερους από 17.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Υπάρχουν περίπου 1.500 Αλγερινοί που έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης αυτή τη στιγμή» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου, προσθέτοντας ότι οι αλγερινές αρχές δεν επιτρέπουν την επιστροφή τους, προς το παρόν.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν αυτήν την εβδομάδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφονται συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και επιβατών, που φορούν ιατρικές μάσκες, σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Η διαχειρίστρια εταιρεία, μαζί με την Turkish Airlines και την τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο, παρέχουν γεύματα και είδη πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που έχουν αποκλειστεί αεροδρόμιο, διαβεβαιώνει η IGA.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι νεκροί στην Τουρκία από τον φονικό ιό ανέρχονται στους 44, και όπως θα διαβάσετε εδώ ένα σενάριο αναφέρει ότι στην πραγματικότητα είναι 60.000!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share