Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Παππούς στη Θεσσαλονίκη τρέχει και… φωνάζει στους αστυνομικούς επειδή του είπαν να πάει σπίτι του!

Απίστευτο!

18 Μαρτίου 2020 23:39
Κορωνοϊός: Παππούς στη Θεσσαλονίκη τρέχει και… φωνάζει στους αστυνομικούς επειδή του είπαν να πάει σπίτι του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παππούς, που έτρεχε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε έξαλλος με αστυνομικούς που του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού, φωνάζοντας «δεν προβλέπεται, είμαι ελεύθερος πολίτης».

Ο ίδιος κατέβηκε για... τζόκινγκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα, έγινε έξαλλος με αστυνομικούς που του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού. Δείτε, επίσης, το κέντρο αισθητικής που έπιασαν να κάνει δουλειά, ενώ υπάρχει απαγόρευση.

Θυμίζουμε, το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ, απηύθυναν έκκληση στους ανθρώπους, που βρίσκονταν στην παραλία, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο συγκεκριμένος κύριος, ωστόσο, εξοργίστηκε και άρχισε να φωνάζει «πού θα αθληθώ εγώ; Πού θα πάω να αθληθώ πέστε μου».

Όταν οι αστυνομικοί τού είπαν πως είναι για λίγες μέρες, εκείνος, με περισσότερη ένταση στη φωνή του, λέει: «Δεν είναι για λίγες μέρες. Από πού προβλέπεται; Δεν προβλέπεται».

Ατάραχοι οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν τις βόλτες τους εν μέσω... κορωνοϊού - Στους δρόμους με… μεγάφωνα η αστυνομία (Video)

Με… ντουντούκες βγήκαν οι αστυνομικοί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να παραμείνουν εκεί. Αντίθετα σ' ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της Αθήνας, την Ερμού, δεν κυκλοφορεί κανείς πολίτης όπως μπορείτε να δείτε εδω.

Οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της ΔΙΑΣ βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην παραλία και καλούν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενος στην παρουσία πολλών κατοίκων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Παρατηρήθηκε το θλιβερό θα πω φαινόμενο και χθες και την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς, επειδή είδαν καλό καιρό, να κατεβαίνουν όλοι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το παραλιακό μέτωπο, και να συνωστίζονται. Αυτό αντίκειται στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για να προστατευτούμε όλοι μας, και το τονίζω, όλοι μας, από την πανδημία του κορωνοϊού» ανέφερε ο κ. Δαγκλής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Μαυρόπουλο, θα υπάρχουν μικτές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας με της ομάδες ΔΙΑΣ προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους και να μην συνωστίζονται στην παραλία.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε και το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: thestival.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share