Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού στην Λάρισα!

Δείτε αναλυτικά!

28 Φεβρουαρίου 2020 21:05
Εξελίξεις με τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού στην Λάρισα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις που συσχετίζονται με τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού στην Λάρισα, που έχασε άδικα και απρόσμενα την ζωή του πριν λίγες μέρες, ήρθαν στην δημοσιότητα. Ποια είναι η αιτία του θανάτου της;

Στο μικρόβιο του στρεπτόκοκκου οφείλεται, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε το Κέντρο Αναφοράς Μηνιγγίτιδας του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο θάνατος της 5χρονης Κατερίνας από την Λάρισα.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο αποτέλεσμα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων μέσα στις επόμενες ημέρες, και μπορείτε να δείτε εδώ τι έδειξε η πρώτη νεκροψία που έγινε.

Το μικρό κορίτσι έφυγε από τη ζωή πριν από 10 μέρες κι ενώ νοσηλευόταν εμπύρετο στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ.

Στην ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή, φάνηκε ότι υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ήπατος.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ανέφερε:

«Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως.

Ζητήθηκε νεκροψία - νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα»

Ραγδαίες εξελίξεις για το ύποπτο κρούσμα στη Λάρισα! Βγήκαν οι εξετάσεις για κορωναϊό!

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα για την 60χρονη στη Λάρισα, η οποία είχε εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης την Τετάρτη ως ύποπτη για κορωνοϊό.

Τα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της Τετάρτης και η γυναίκα είναι αρνητική στον ιό. Δείτε, επίσης, τι αναφέρει το αποκλειστικό του Athensmagazine.gr για τον ασθενή, που διακομίζεται σε άλλο νοσοκομείο από τον Ευαγγελισμό.

Η 60χρονη είχε επιστρέψει από την Ιταλία και παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, οπότε και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο.

Το ίδιο συνέβη και με την 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία έχει τεθεί επίσης σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με τα αποτελέσματα των δικών της εξετάσεων να αναμένονται σήμερα Πέμπτη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share