Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Βγήκε η νεκροψία του 5χρονου κοριτσιού που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα

Τι έδειξε;

19 Φεβρουαρίου 2020 17:25
Λάρισα: Βγήκε η νεκροψία του 5χρονου κοριτσιού που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία- νεκροτομή στο σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν εμπύρετη στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή φάνηκε ότι υπήρχε μια λειτουργική έκπτωση του ήπατος κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης.

Πάρθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της 5χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις αναμένονται σε 4-5 ημέρες.

Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας:

«Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως.

Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξετάσεις στο παιδί, πριν καταλήξει, έδειξαν αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη και η 5χρονη κατέληξε τα ξημερώματα εμφανίζοντας ξαφνική επιδείνωση.

Άγριος ξυλοδαρμός 8χρονου μαθητή σε σχολείο της Καβάλας! Του έσπασαν το πλευρό! (Video)

Νέο θλιβερό περιστατικό, μετά από αυτό του Βύρωνα, σε σχολείο, με πατέρα μαθητή να καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του στη Καβάλα!

Ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτηση στα social media. Όπως ανέφερε, ο γιος του, μαθητής της 3ης Δημοτικού, δέχτηκε επίθεση από δύο παιδιά της 4ης Δημοτικού.

Ο ένας μαθητής κρατούσε τον γιο του κι ο άλλος τον γρονθοκοπούσε στην κοιλία. Ο πατέρας του παιδιού από την Καβάλα μίλησε για το περιστατικό και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ο γιος του ήταν «τυχερός» γιατί υπέστη μόνο κάταγμα και δεν τρυπήθηκε κάποιο του όργανο.

«Απ’ ό,τι κατάλαβα κάτι έγινε με την μπάλα. Άλλος το κυνήγησε και τελικά το έπιασε ένα παιδάκι της 4ης Δημοτικού και το κράταγε κι ένα άλλο το χτύπαγε», περιέγραψε.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, είπε ότι «δεν θα το έκανα δημόσια αν δεν έβλεπα ότι κανένας δεν μιλάει».

Όπως εξήγησε, το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου «υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι». Ωστόσο, όπως είπε, ήταν «ένα παιδάκι που πήγε και τους χώρισε».

«Πήγε το παιδί στη διευθύντρια η οποία του είπε ότι πρέπει να φέρει μάρτυρες. Τον κράτησε και δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσει», κατήγγειλε ακόμη ο πατέρας.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του δέχεται bullying καθώς «του έχουν κατεβάσει τρεις φορές το παντελόνι».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share