Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

11χρονο παιδί πέθανε στο Βόλο!

Τραγωδία!

26 Φεβρουαρίου 2020 10:58
11χρονο παιδί πέθανε στο Βόλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η τραγική είδηση για τον ξαφνικό θάνατο ενός 11χρονου παιδιού, το οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Να σημειωθεί ότι το άτυχο παιδί, εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου με υψηλό πυρετό και μετά από ένα 24ωρο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Επίσης, σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελίχθηκαν στην Ηλεία στην κηδεία των δύο παλικαριών, του 28χρονου Γιάννη Βαλογιάννη και του 25χρονου Νίκου Γιαννόπουλου.

Γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Έγινε διασωλήνωση, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση αλλά λίγο αργότερα, πριν τις 8 το πρωί, ο μικρός Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του παιδιού δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

"Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις": Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά!

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την "μάχη".

Η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της, όπως και η κόρη του Σάντρα Βουτσά που έχασε και τους δύο τους γονείς σε λίγες ημέρες, ωστόσο αποφάσισε να χαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, προκαλώντας συγκίνηση στα social media.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα."

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share