Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοκίνητα έπεσαν επάνω σε τέσσερα παιδιά! Συναγερμός στην Εύβοια!

Σοκ!

23 Φεβρουαρίου 2020 22:45
Αυτοκίνητα έπεσαν επάνω σε τέσσερα παιδιά! Συναγερμός στην Εύβοια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω σε τέσσερα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, έπεσαν δύο οχήματα που συγκρούστηκαν στο Αλιβέρι, στην Εύβοια μετά από σοβαρό τροχαίο! Ενώ, πριν λίγες μέρες 13χρονος μαθητής είχε παρασυρθεί από αγροτικό!

Βάσει πληροφοριών του tvstar.gr, το ένα αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το Αλιβέρι, ενώ το δεύτερο είχε κατεύθυνση προς Χαλκίδα. Κατά το ίδιο μέσο, το ένα όχημα παραβίασε Stop και ακολούθησε σύγκρουση.

Εν συνεχεία τα δύο οχήματα ακολούθησαν ανεξέλεγκτη πορεία πέφτοντας πάνω σε μια κολόνα και κατέληξαν πάνω στους τέσσερις εφήβους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τέσσερα παιδιά φέρουν τραύματα – κυρίως κατάγματα και χτυπήματα στο σώμα – χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Τα παιδιά διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 34χρονος πατέρας 2 παιδιών!

Τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια, με θύμα έναν 34χρονο πατέρα 2 παιδιών! Επίσης, μία ακόμη τραγωδία είχαμε χθες και συγκεκριμένα στο Σκαραμαγκά!

Συγκεκριμένα το βαρύ όχημα ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει υλικό, όταν από άγνωστη αιτία, έφυγε στην κατηφόρα, πέφτοντας στο γκρεμό βάθους 200 μέτρων. Από τα συντρίμμια του οχήματος που έφερε πολλές τούμπες, ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρός ο 34χρονος οδηγός που είναι από τη Δροσιά Χαλκίδας και πατέρας δύο παιδιών.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων, ενώ συνελήφθη ο 53χρονος εργολάβος που ήταν υπεύθυνος του έργου.

Θρίλερ στη Λακωνία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε πηγάδι!

Θρίλερ στη Λακωνία με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα σε πηγάδι! Ο άτυχος 87χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι, μέσα στο οποίο βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ακόμη μία τραγωδία μετά τον άνδρα που κάηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη.

Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share