Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

13χρονος μαθητής παρασύρθηκε από αγροτικό! Σοκ στην Εύβοια!

Σοκ!

8 Φεβρουαρίου 2020 12:29
13χρονος μαθητής παρασύρθηκε από αγροτικό! Σοκ στην Εύβοια!

Αγροτικό παρέσυρε 13χρονο μαθητή στην Εύβοια που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Συναγερμός είχε σημάνει πριν λίγες μέρες σε σχολείο της Κρήτης με έναν μαθητή να πέφτει από το παράθυρο!

Στο σημείο, επικράτησε πανικός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει και να μεταφέρει τον μαθητή στο ΓΝ Χαλκίδας, χωρίς ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Στον οδηγό του αγροτικού έγινε αλκοτέστ με αρνητικά αποτελέσματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ΤΤ Χαλκίδας.

Αδιανόητο! Μαθητής βρίζει και απειλή καθηγήτρια για μια απουσία! Τι είπε η Υπουργός Παιδείας; (video)

Ένα αδιανόητο βίντεο ήρθε στο «φώς» της δημοσιότητας, όπου μαθητής σε ΕΠΑΛ βρίζει χυδαία καθηγήτρια, για μια απουσία του που καταγράφηκε, ενώ έκανε τρομερές αναφορές και στον διευθυντή του σχολείου, σε ένα νέο βίντεο-σοκ μετά τη σφαλιάρα αστυνομικού σε 11χρονο, προκαλώντας την αντίδραση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Στο βίντεο φαίνεται ο μαθητής να επιτίθεται λεκτικά στην καθηγήτρια, που διατηρεί την ψυχραιμία της και η μόνη αντίδρασή της είναι να του λέει πως θα τον πάει στον διευθυντή. Ο μαθητής βγαίνει στιγμιαία από την αίθουσα, χτυπώντας την πόρτα της τάξης πίσω του και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν η καθηγήτρια του λέει πως θα τον πάει στον διευθυντή.

«Στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε» λέει ο μαθητής, την ώρα που οι συμμαθητές του γελάνε, ένας έχει πάρει μια… μπατανόβουτσα και κάνει πως βάφει τους τοίχους ή τον πίνακα και όταν κάποιοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, τους βρίζει κι εκείνους!

Κεραμέως: «Αυτά δεν έχουν θέση στα σχολεία μας»

Το εξοργιστικό video προκάλεσε την αντίδραση και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει», έγραψε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή, δεν του είπα τίποτα»: Τι λέει ο 11χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό στο Μενίδι! (Video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό αστυνομικής βίας εις βάρος ενός 11χρονου παιδιού στο Μενίδι, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή. Δεν του είπα τίποτα του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα” του λέω και μου έριξε και μπουνιά», είπε ο 11χρονος στο STAR.

O 11χρονος αναφέρθηκε στην επίθεση: «μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε ότι “τι έκανες γιατί κλέβεις , κάνεις” και εγώ δεν έκλεψα και με χτύπησε».

«Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου στη μούρη, του γυρίζει μία από τη μπλούζα του ρίχνει και μια μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου έπιανε το πρόσωπό του» λέει η μητέρα του 11χρονου.

«Γιατί να χτυπήσει το παιδί μου; Τι αστυνομικός είναι αυτός; Να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί καθόλου» ανέφερε η μητέρα.

«Το παιδί το έσωσε ένα αμάξι που πέρασε αλλιώς θα το χτυπούσαν», υποστήριξε κάτοικος της περιοχής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share