Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκοτώθηκε ο Νίκος Μαθιουδάκης: Θλίψη για το 22χρονο παλικάρι!

Νεκρός σε τροχαίο!

13 Φεβρουαρίου 2020 15:01
Σκοτώθηκε ο Νίκος Μαθιουδάκης: Θλίψη για το 22χρονο παλικάρι!

Η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμη νεκρό στην άσφαλτο, έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή στο τροχαίο δυστύχημα όπου ενεπλάκησαν 5 άτομα, με τις εικόνες κυριολεκτικά να σοκάρουν.

Το νήμα της ζωής του Νίκου Μαθιουδάκη, με καταγωγή από την Άρβη του Δήμου Βιάννου, κόπηκε απότομα το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 22χρονος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συνομήλικος φίλος του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε έναν φοίνικα της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Ο φίλος του ο Μανώλης Πετράκης γράφει: “Έφυγε από την παρέα μας ενας αδερφός φιλαράκι μου καλό παράδεισο ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει καλό ταξίδι καλή αντάμωση…… είναι τόσο κρίμα ρε γαμωτο να φεύγουν έτσι τόσο νέα παιδιά!!!”

Τροχαίο ατύχημα για γνωστό Έλληνα εκδότη!

Μετά από τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων ο εκδότης της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ» Δημήτρης Σκουλούδης!

Ο κ. Σκουλούδης, όπως ο ίδιος δήλωσε, κινείτο λίγο μετά τη 1 μ.μ. με το δίκυκλο σκούτερ επί του κεντρικού δρόμου της Ηρώων Πολυτεχνείου, της πόλεως των Χανίων, όταν στο ύψος του Υγειονομικού, ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα την πτώση του. Ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χτες στην Κρήτη, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο, ρίχνοντας μέρος του!

«Το κράνος με έσωσε…» δήλωσε ο εκδότης, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Σκουλούδης έχει τραυματισθεί στα πόδια.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων εντόπισαν τον οδηγό του Ι.Χ αυτοκινήτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share