Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση στον ταξιτζή που "έβαλε χέρι" σε πελάτισσα!

Με αναστολή!

7 Φεβρουαρίου 2020 17:10
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση στον ταξιτζή που

Σε φυλάκιση δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 54χρονος ταξιτζής στη Θεσσαλονίκη που παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από μήνυση 29χρονης πελάτισσάς του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Καταθέτοντας στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ταξιτζής άπλωσε το χέρι του πάνω της, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφοντας σπίτι μαζί με μία φίλη της, η οποία όμως είχε αποβιβαστεί λίγο νωρίτερα από το όχημα (φτάνοντας στον προορισμό της) και συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας.

Η 29χρονη ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος οδηγός επιχείρησε να την προσεγγίσει ερωτικά και πριν από δύο με τρεις μήνες, όταν επιβιβάστηκε στο ταξί του. Εξελίξεις έχουμε και με τη υπόθεση βιασμού ηθοποιού από ταξιτζή, μιας και στο κόκκινο έφτασε η ένταση αναμεσά τους στα δικαστήρια!

Για ψευδή καταγγελία έκανε λόγο στην απολογία του ο 54χρονος που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την εις βάρος του καταλογιζόμενη πράξη. «Είναι εντελώς ψευδές, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα» είπε, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου. Ο αυτοκινητιστής άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.

Θρήνος: Πέθανε 13χρονη στη Λάρισα από καρδιοαναπνευστική ανακοπή!

Θρήνος στη Λάρισα με 13χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή από καρδιοαναπνευστική ανακοπή καθώς αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας! Συναγερμός έχει σημάνει και στα Χανιά καθώς στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νοσηλεύεται μωρό με συμπτώματα της γρίπης!

Η έφηβη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει στον Τύρναβο το Σάββατο.

35χρονος ξεψύχησε σε είσοδο νοσοκομείου! Τραγωδία στο Βόλο!

Τραγωδία εξελίχθηκε στο Βόλο, με έναν 35χρονο άνδρα να ξεψυχάει έξω από την είσοδο νοσοκομείου, ενώ, πριν 2 μέρες στη Λάρισα επίσης είχε καταρρεύσει ένας 67χρονος έξω από νοσοκομείο!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος πήγαινε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε λίγο νωρίτερα. Όμως έπεσε νεκρός πριν προλάβει να μπει στο κτίριο του νοσοκομείου.

Προκλήθηκε πανικός, έσπευσαν αμέσως κοντά του νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όμως απλά διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός. Θα διενεργηθεί νεκροτομή και νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του νέου άνδρα.

Σοκ: Σκουλήκι στο γεύμα ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας! (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό εύρεσης σκουληκιού σε γεύμα ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο είχε μπει πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος είχε κολλήσει θανατηφόρα ασθένεια!

Η καταγγελία έγινε στις 7 Νοεμβρίου, με το περιστατικό να φτάνει στην διοίκηση του νοσοκομείου, το οποίο διέταξε να ερευνηθεί το περιστατικό. Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση, τονίζοντας πως έχουν ήδη ενημερωθεί οι κρατικές αρχές, ενώ γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στα μαγειρεία από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας.

Η ανακοίνωση του Γ.Ν. Κρατικού Νικαίας

«Σχετικά με το περιστατικό της 7ης Ιανουαρίου 2020, που αφορούσε στην φερόμενη ύπαρξη ξένου σώματος σε φαγητό ασθενούς ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1.Ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ορκίσθηκε ενώπιον του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου την 7η Ιανουαρίου 2020 και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2020.

2.Το προπεριγραφέν περιστατικό έχει περιέλθει σε γνώση της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

3. Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων, από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share