Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Λαμία: Πατέρας βίαζε την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του!

Κτηνωδία!

5 Φεβρουαρίου 2020 14:20
Φρίκη στη Λαμία: Πατέρας βίαζε την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του!

Φρίκη στη Λαμία με έναν πατέρα να βιάζει την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 και να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Ακόμη μία φρικτή είδηση μετά την 15χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε μετά το βιασμό του καθηγητή της ενώ ήταν έγκυος!

Η μικρή που πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και είναι σήμερα 20 ετών, είχε απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου, στον οποίο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευσης προσέγγισης της κόρης του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται εκείνη.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Στο βούλευμα περιγράφονται ανατριχιαστικές εικόνες που έζησε η μικρή κοντά στον πατέρα της, καθώς την υποχρέωνε να τον φωνάζει «μωρό μου» και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες.

Στη συνέχεια έβαζε το κορίτσι που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, να του κάνει στριπτίζ, όπως έβλεπε στις ταινίες, πριν προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Η δίκη του είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Αυτή τη φορά έχει διοριστεί αυτεπαγγέλτως η δικηγόρος Λαμίας Σοφία Σταυράκη, ενώ συνήγορος Πολιτικής Αγωγής είναι ο Κωνσταντίνος Πάζιος από την Ευρυτανία.

Κτηνωδία στην Κρήτη: 14χρονη έπεσε θύμα βιασμού! Οι δραματικές στιγμές που έζηζε! (Video)

Θύμα βιασμού φέρεται να έπεσε 14χρονη στην Κρήτη, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του CSI του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μάνου Σφακιανάκη. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά την 18χρονη που αυτοκτόνησε όταν πριν από λίγους μήνες πριν είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο!

«Σε μια κόλλα χαρτί, μια 14χρονη από την Κρήτη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε από άγνωστο τον οποίο γνώρισε στο διαδίκτυο. Πήγε σε ραντεβού μαζί του και κακοποιήθηκε», αναφέρει ο κ. Σφακιανάκης.

Με τραύματα στην ψυχή και με τον φόβο να κυριαρχεί, η ανήλικη έκρυψε από τους γονείς της, τα όσα δραματικά βίωσε, όμως κατάφερε με δύναμη ψυχής να εξομολογηθεί γραπτώς την κακοποίηση της, στους ειδικούς. Η ανήλικη περιέγραψε σε μια κόλλα χαρτί τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Θάσος: Στη φυλακή η μητέρα και ο πατριός της ανήλικης που τους κατήγγειλε για βιασμό!

Προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της συνέργειας στο βιασμό και την αποπλάνηση ανηλίκου, κρίθηκαν ο 50χρονος από το Θεολόγο Θάσου και η σύντροφός του, μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, που κατήγγειλε στο φυσικό της πατέρα το βιασμό που είχε υποστεί κατ' επανάληψη επί δύο χρόνια από τον πατριό της.

Αρχικά, η ποινική δίωξη στράφηκε μόνο κατά του 50χρονου, στη συνέχεια όμως η εισαγγελέας μετά την κατάθεση της 15χρονης σήμερα κοπέλας και της ιατροδικαστικής εξέτασης που ακολούθησε, άσκησε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη και σε βάρος της μητέρας.

Από τη δικογραφία προέκυψε ότι η μητέρα της 15χρονης σήμερα κοπέλας γνώριζε για το βιασμό και την αποπλάνηση της κόρης της από το καλοκαίρι του 2017 καθώς της τα είχε καταγγείλει η κόρη. Ωστόσο, η μητέρα, έδειξε να μη την πιστεύει και μάλιστα ανέφερε τα γεγονότα στον σύντροφό της ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία την κακοποιούσε. Λίγους μήνες μετά η μητέρα της 15χρονης παντρεύτηκε το 50χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι πράξεις του 50χρονου πατριού τελούνταν από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε και η μικρή που έχει γεννηθεί το 2005 ζήτησε να φύγει από το νησί και να πάει να ζήσει στη Γερμανία μαζί με το φυσικό της πατέρα, τα άλλα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της και τη σύζυγο του πατερά της.

Ο φυσικός πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έμαθε για πρώτη φορά για τον Γολγοθά της κόρης του από τους καθηγητές της στο σχολείο όταν διαπίστωσαν πως το κορίτσι είχε ορισμένα προβλήματα. Αμέσως ταξίδεψε στην Ελλάδα και κατήγγειλε τα γεγονός στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Κατά τη σημερινή ανακριτική διαδικασία μέσα στο δικαστικό μέγαρο, η μητέρα τής 15χρονης αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και στη συνέχεια επέστρεψε στο δικαστικό μέγαρο για να συνεχιστεί η διαδικασία, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο πατριός του κοριτσιού αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Φρίκη στη Θάσο: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του επί δυο χρόνια!

Μια ιστορία φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας στην κλειστή κοινωνία της Θάσου όταν αποκαλύφθηκε πως ένα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού κατ εξακολούθηση από τον 50χρονο σύντροφο της μητέρας της. Τις ανατριχιαστικές σκηνές αποκάλυψε το ίδιο το κορίτσι στον πατέρα της όταν τον επισκέφθηκε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ξάνθη όπου και διαμένει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια κτηνωδία αποκαλύπτεται, καθώς πριν μόνο λίγες ημέρες στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρέθηκε ο πατέρας που βίαζε επί 20 χρόνια την ίδια του την κόρη και έκανε μαζί της 4 παιδιά.

Το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση κι αυτό το αντιλήφθηκε ο πατέρας της, που την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε. Μέσα σε λυγμούς, η ανήλικη αποκάλυψε το δράμα που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της το 2017 και το 2018, όταν ήταν 12 και 13 χρόνων! Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας. Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share