Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Θάσο: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του επί δυο χρόνια!

Η μητέρα γνώριζε...

12 Ιανουαρίου 2020 10:34
Φρίκη στη Θάσο: Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του επί δυο χρόνια!

Μια ιστορία φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας στην κλειστή κοινωνία της Θάσου όταν αποκαλύφθηκε πως ένα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού κατ εξακολούθηση από τον 50χρονο σύντροφο της μητέρας της. Τις ανατριχιαστικές σκηνές αποκάλυψε το ίδιο το κορίτσι στον πατέρα της όταν τον επισκέφθηκε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ξάνθη όπου και διαμένει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια κτηνωδία αποκαλύπτεται, καθώς πριν μόνο λίγες ημέρες στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρέθηκε ο πατέρας που βίαζε επί 20 χρόνια την ίδια του την κόρη και έκανε μαζί της 4 παιδιά.

Το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση κι αυτό το αντιλήφθηκε ο πατέρας της, που την πίεσε να του αποκαλύψει τι της συνέβαινε. Μέσα σε λυγμούς, η ανήλικη αποκάλυψε το δράμα που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της το 2017 και το 2018, όταν ήταν 12 και 13 χρόνων! Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας. Ήδη τους έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα και την Δευτέρα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Φρίκη! Πατέρας στην Κρήτη βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του!

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού ανηλίκης, από τον πατέρα της, που αποκαλύφθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Ένας 55χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την πρωτότοκη του κόρη η οποία σήμερα είναι 27 ετών!

Οι ιστορίες βιασμών σοκάρουν και δυστυχώς όλο και περισσότερες έρχονται στην δημοσιότητα. Πρόσφατα ένας
ένας 44χρονος αλλοδαπός, κατηγορείται πως βίασε 20χρονο αγόρι, με νοητική υστέρηση.

Το κορίτσι ζούσε ένα μαρτύριο, και πριν λίγο καιρό βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να μιλήσει στους αστυνομικούς και να περιγράψει τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα-τέρας.

Ο 55χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη αρχές του προηγούμενου μήνα, προσπάθησε να διαψεύσει τις κατηγορίες της κόρης του.

Στην προσπάθειά του αυτή, έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ειδεχθείς πράξεις του δίνοντας μάλιστα στις Αρχές και λεπτομέρειες για τη δράση του.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή όπου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Φρίκη! Στρατιωτικός βίαζε τις κόρες του!

Φρίκη, προκαλεί η είδηση ότι συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε τις κόρες του σε χωριό της Λέσβου. Εξελίξεις που σοκάρουν, υπάρχουν παράλληλα και στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης Βρετανής στην Κύπρο!

Συγκεκριμένα, την ποινή των 48 χρόνων κάθειρξης επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου στον 57χρονο συνταξιούχο στρατιωτικό που επί χρόνια βίαζε τα ίδια του τα παιδιά σε χωριό της Λέσβου.

Διατήρησε δηλαδή των πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2017 σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή στις δύο από τις τρεις κόρες του, αιμομιξίας κατ εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας επί συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Το δράμα του τί βίωναν από το 2012 από τον ίδιο τους τον πατέρα είχαν αποκαλύψει στη μητέρα τους τα ίδια τα παιδιά ενήλικα πλέον σήμερα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share