Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: 44χρονος αλλοδαπός κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο ΑΜΕΑ!

Ανατριχίλα!

6 Δεκεμβρίου 2019 20:58
Σοκ: 44χρονος αλλοδαπός κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο ΑΜΕΑ!

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 44χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε 20χρονο αγόρι, με νοητική υστέρηση.

Πρόκειται για έναν άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μενίδι. Σύμφωνα με το Star, συνελήφθη από τις αρχές καθώς κατηγορείται ότι βίασε ένα 20χρονο αγόρι, το οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Επιπλέον, μια είδηση βιασμού στην Κρήτη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 18χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της σε ψυχιατρική κλινική!

Φρίκη! Στρατιωτικός βίαζε τις κόρες του!

Φρίκη, προκαλεί η είδηση ότι συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε τις κόρες του σε χωριό της Λέσβου. Εξελίξεις που σοκάρουν, υπάρχουν παράλληλα και στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης Βρετανής στην Κύπρο!

Συγκεκριμένα, την ποινή των 48 χρόνων κάθειρξης επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου στον 57χρονο συνταξιούχο στρατιωτικό που επί χρόνια βίαζε τα ίδια του τα παιδιά σε χωριό της Λέσβου.

Διατήρησε δηλαδή των πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2017 σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή στις δύο από τις τρεις κόρες του, αιμομιξίας κατ εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας επί συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Το δράμα του τί βίωναν από το 2012 από τον ίδιο τους τον πατέρα είχαν αποκαλύψει στη μητέρα τους τα ίδια τα παιδιά ενήλικα πλέον σήμερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share