Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Ορχομενό: Ένας νεκρός από φωτιά!

Τι συνέβη;

3 Φεβρουαρίου 2020 10:15
Θρίλερ στον Ορχομενό: Ένας νεκρός από φωτιά!

Συναγερμός σήμανε στον Ορχομενό Βοιωτίας μια παράγκα τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο άνδρας που ζούσε εκεί να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ισχυρή φωτιά είχε ξεσπάσει και σε μια εταιρία τροφίμων στην Καλαμάτα.

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής, με τον άτυχο άνδρα να μην προλαβαίνει να βγει. Εκτιμάται πως η πυρκαγιά ξεκίνησε στην προσπάθειά του να ανάψει φωτιά προκειμένου να ζεσταθεί. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις άνδρες της πυροσβεστικής με ένα όχημα, όπου και έσβησαν την φωτιά.

Συναγερμός στο Κιλκίς: Κάηκε ολοσχερώς τουριστικό λεωφορείο!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο Κιλκίς όταν ένα τουριστικό λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς! Ωστόσο, πριν λίγες μέρες ισχυρή φωτιά σημειώθηκε και στο Κιάτο όπου μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 13:00, το λεωφορείο, το οποίο ήταν τουριστικό, πήρε φωτιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο επιχείρησαν πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής.

Στο εν λόγω λεωφορείο, επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος πρόλαβε να βγει και χαίρει άκρας υγείας.

Posted by Giannis Papageorgopoulos on Saturday, February 1, 2020

Σπάρτη: Δασική πυρκαγιά κοντά στο καταφύγιο Ταϋγέτου!

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Σπάρτη, στην περιοχή της Τόριζας, κοντά στο καταφύγιο του Ταϋγέτου.

Η φωτιά καίει πουρνάρια και έλατα, ενώ ο αέρας στην περιοχή είναι πολύ δυνατός.

Στο σημείο επιχειρούν 12 οχήματα της Πυροσβεστικης, με 24 πυροσβέστες. Να σημειώσουμε ότι τεράστια φωτιά σημειώθηκε πρόσφατα και σε εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη.

Χαμός με φωτιά σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης! Εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες!

Με κομμένη την ανάσα, όπως έγινε και στον Νέο Κόσμο, παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη οι ένοικοι των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας, σε ένα εκ των διαμερισμάτων της οποίας υπήρξε φωτιά το πρωί της Δευτέρας (27/1), προκαλώντας πανικό, με δύο γυναίκες να έχουν εγκλωβιστεί στον τρίτο όροφο.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τις εγκλωβισμένες γυναίκες.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση με τους ένοικους των διαμερισμάτων που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία να έχουν βγει στα μπαλκόνια, σε μια ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Στην πολυκατοικία έχουν σπεύσει πυροσβέστες με ειδικό κλιμακοφόρο που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες στον τρίτο όροφο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Τροχαίο στην Εγνατία με σύγκουση επτά οχημάτων!

Άλλο ένα φοβερό τροχαίο κοντά στη Θεσσαλονίκη, όπως εκείνο των ξημερωμάτων που άφησε 15 μετανάστες τραυματίες, σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, με φορτηγό να εκτρέπεται και να προκαλεί σύγκρουση σε άλλα επτά οχήματα, στο ύψος του Τιτάν και την έξοδο για Αθήνα.

Η έξοδος για Αθήνα παραμένει κλειστή, ενώ στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Τροχαίας.

Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο στην κάθοδο του Ρετζικίου, πάνω από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share