Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Καλαμάτα: Ισχυρή φωτιά σε εταιρία τροφίμων!

Τι συνέβη;

3 Φεβρουαρίου 2020 10:07
Συναγερμός στην Καλαμάτα: Ισχυρή φωτιά σε εταιρία τροφίμων!

Συναγερμός σήμανε στην Καλαμάτα όταν ισχυρή φωτιά ξέσπασε σε εταιρία τροφίμων το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου καταστράφηκε ολοσχερώς ένα τουριστικό λεωφορείο από φωτιά στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς ένα φορτηγάκι, ενώ υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ακούγονται συνεχώς εκρήξεις από το εσωτερικό της εταιρίας, όπου φαίνεται πως υπάρχουν εύφλεκτα υλικά.

Κιάτο: Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε απόψε τραγικό θάνατο, όταν κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της στο Κιάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην Τραγάνα Κιάτου και στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ακόμα, ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Έδεσσα μετά από φρικτό τροχαίο!

Δυστυχώς, λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της.

Σπάρτη: Δασική πυρκαγιά κοντά στο καταφύγιο Ταϋγέτου!

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Σπάρτη, στην περιοχή της Τόριζας, κοντά στο καταφύγιο του Ταϋγέτου.

Η φωτιά καίει πουρνάρια και έλατα, ενώ ο αέρας στην περιοχή είναι πολύ δυνατός.

Στο σημείο επιχειρούν 12 οχήματα της Πυροσβεστικης, με 24 πυροσβέστες. Να σημειώσουμε ότι τεράστια φωτιά σημειώθηκε πρόσφατα και σε εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη.

Χαμός με φωτιά σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης! Εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες!

Με κομμένη την ανάσα, όπως έγινε και στον Νέο Κόσμο, παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη οι ένοικοι των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας, σε ένα εκ των διαμερισμάτων της οποίας υπήρξε φωτιά το πρωί της Δευτέρας (27/1), προκαλώντας πανικό, με δύο γυναίκες να έχουν εγκλωβιστεί στον τρίτο όροφο.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τις εγκλωβισμένες γυναίκες.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση με τους ένοικους των διαμερισμάτων που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία να έχουν βγει στα μπαλκόνια, σε μια ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Στην πολυκατοικία έχουν σπεύσει πυροσβέστες με ειδικό κλιμακοφόρο που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες στον τρίτο όροφο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share