Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κτηνωδία στην Κέρκυρα: 54χρονη πήγε επίσκεψη και σκότωσε τον σκύλο του σπιτιού!

Τραγικό!

30 Ιανουαρίου 2020 18:30
Κτηνωδία στην Κέρκυρα: 54χρονη πήγε επίσκεψη και σκότωσε τον σκύλο του σπιτιού!

Ακόμα μια αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου μια 54χρονη γυναίκα, άφησε άφωνους τους κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς πετώντας τον σκύλο του ιδιοκτήτη από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!

Το άτυχο ζώο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εφιαλτικής σκηνής άρχισαν να φωνάζουν οργισμένοι. Ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα έναν σκύλο, μετά από αυτό που είχε σοκάρει στο Μεσολόγγι!

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φιλοξενούσε την 54χρονη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε, ενώ και η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης της.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατήγγειλε τη φιλοξενούμενή του στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τη συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περι δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στην οποία οδηγήθηκε της άσκησε τη σχετική δίωξη και παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με αποτέλεσμα η 54χρονη να παρακολουθείται στην Ψυχιατρική κλινική, ενώ ήδη της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος.

Φρικτό βίντεο! Της έριξε πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά για να την εκδικηθεί!

Την απόλυτη φρίκη έζησε στη Ρωσία μια 39χρονη, καθώς ο πρώην σύντροφός της, της έριξε πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά για λόγους εκδίκησης, ενώ άνδρας σκότωσε την 27χρονη έγκυο σύζυγό του.

Πρόκειται για την 39χρονη Τατιάνα Οσοκίνα, η οποία διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 41χρονο Αλεξάντερ Μαζέροφ, ενώ και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι.

Όπως φαίνεται, η 39χρονη έβαλε τέλος στη σχέση τους, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, αγαπούσε τον σύζυγό της. Ωστόσο, ο Μαζέροφ δεν το δέχτηκε και αποφάσισε να την εκδικηθεί.

Έτσι, μπήκε στο κατάστημα όπου εργαζόταν η 39χρονη, την περιέλουσε με πετρέλαιο, της έβαλε φωτιά και έφυγε ατάραχος.

Τα παραπάνω φαίνονται και στο σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είδε το «φως» της δημοσιότητας.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ένας άνδρας της έβαλε φωτιά. Εγώ έλειπα σε ταξίδι. Η αστυνομία δεν με έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο. Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο ύποπτος» αναφέρει ο σύζυγός της, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί δεν του έχουν επιτρέπει ακόμη να δει την Tatiana.

Το θύμα έχει εγκαύματα στο 35% του σώματός της και νοσηλεύεται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share