Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της! Σοκ στην Κόρινθο!

Συναγερμός!

14 Ιανουαρίου 2020 16:36
42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της! Σοκ στην Κόρινθο!

Σοκ επικρατεί στην Κόρινθο με μία 42χρονη μητέρα να μαχαιρώνει την 17χρονη κόρη της! Ενώ στην Πάτρα στις αρχές του μήνα γιος είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του!

Συγκεκριμένα, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την κόρη της για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι προστριβές με την κόρη της ήταν συχνές.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σοκ! 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 4χρονη αδερφή του!

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Χαβάη που πάγωσε το αίμα όλων στο άκουσμά της. Ένας 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 4χρονη αδελφή του κατά λάθος ενώ έφτιαχνε πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού τους, τραγικός μάρτυρας το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το Athensmagazine.gr σας είχε αναφέρει το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας μιας 30χρονης μητέρας ενώ η 6χρονη κόρη της κοιμόταν.

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους την ώρα του τραγικού συμβάντος, ενώ οι προσπάθειες ενός γείτονα να κρατήσει στη ζωή το μικρό κορίτσι, ήταν μάταιες. Άντρες από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Χαβάης μετέφεραν την τετράχρονη σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε «ο τραυματισμός από μαχαίρι». Επιπλέον, αναφέρθηκε πως «ο τραυματισμός προήλθε από ατύχημα». Για το σκοπό αυτό εξάλλου, ο 14χρονος τέθηκε αρχικά υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως η online υπηρεσία εύρεσης πόρων, GoFundMe, δημιούργησε σελίδα με στόχο να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την ταφή της τετράχρονης.

Σοκ στα Χανιά: Μαχαίρωσαν 19χρονο!

Άγριος καυγάς με συνέπεια το μαχαίρωμα ενός 19χρονου άνδρα πραγματοποιήθηκε στη δημοτική αγορά των Χανίων, ενώ πριν από λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε δύο άτομα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί στη δημοτική αγορά όταν ένας 50χρονος κι ένας 19χρονος – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – πιάστηκαν στα χέρια.

Μάλιστα, ο 50χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το νεαρό στο χέρι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να παίρνει εξιτήριο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν και τους δύο στο αστυνομικό τμήμα για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Άγριο έγκλημα: Άνδρας έσφαξε διάσημη χορεύτρια! (Video)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία με έναν άνδρα να σφάζει την διάσημη χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, Τσερέν Οζντεμίρ! Ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη ήταν του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, που πριν από λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρόσωπό του!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο δολοφόνος φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος είχε δραπετεύσει από τη φυλακή πριν από λίγες ημέρες και αποφυλακίστηκε βάσει μιας νέας νομοθετικής μεταρρύθμισης.

H 20χρονη μαχαιρώθηκε την ώρα που έφτανε στο σπίτι της μετά από προπόνηση και εντοπίστηκε από τον αδερφό της, ενώ εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λίγη ώρα μετά την επίθεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share