Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε κέντρο διασκέδασης!

Συναγερμός!

13 Ιανουαρίου 2020 18:17
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε κέντρο διασκέδασης!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε είσοδο γνωστού κέντρου διασκέδασης. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη εθνική οδό Πατρών-Πύργου με δύο νεκρούς άνδρες!

Επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε άνδρα με κοιλιακό άλγος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων!

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης στην έξοδο προς τη Χαλκιδική. Ακόμα ένα σφοδρό τροχαίο με τραυματίες σημειώθηκε χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αντιρρίου–Ιωαννίνων!

Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά από το σφοδρό τροχαίο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από το τροχαίο ατύχημα, που πιθανότητα προκλήθηκε από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης – είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, έως ότου απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα από το σημείο.

Φρικτό τροχαίο στην Αργολίδα: Νεκρός οδηγός μηχανής! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Ένα φρικτό τροχαίο έγινε στην Αργολίδα με οδηγό μηχανής να συγκρούεται με φορτηγό και να πέφτει νεκρός! Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε επίσης στην Φθιωτιδα πριν από λίγες μέρες!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λίγο μετά την Μονή Αγνούντος στην Εθνική Οδό Ισθμού Αρχαίας Επιδαύρου.

Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν η Πυροσβεστική Ναυπλίου με δυο οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άτυχο αναβάτη στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του ΚΤΕΛ, με ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να έχουμε έναν τραυματία! Ενώ, σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 22 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία, ανατράπηκε ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα άτομο τραυματίστηκε με τη βοήθεια 6 πυροσβεστών που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα.

Κοζάνη: Νεκρός 50χρονος οδηγός σε τροχαίο στα Σέρβια!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (5/1/2020) στην Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, έξω από τα Σέρβια Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 50χρονος οδηγός του οχήματος. Παράλληλα, αγωνία υπάρχει και για την ζωή ενός από τους τραυματίες του τροχαίου στην Κηφισιά.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος θα διερευνήσει η Τροχαία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share