Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Σφοδρό τροχαίο με τρεις τραυματίες!

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

24 Δεκεμβρίου 2019 18:10
Φθιώτιδα: Σφοδρό τροχαίο με τρεις τραυματίες!

Σφοδρό τροχαίο σημαιώθηκε όταν ένα βαν εμβόλισε ΙΧ, γύρω στις 10:30’ το πρωί της Δευτέρας, στον παράδρομο της εθνικής οδού στην έξοδο της Σκάρφειας στη Φθιώτιδα. Το λευκό βανάκι οδηγούσε ηλικιωμένος, γύρω στα 80, ενώ στο ασημί Renault Clio επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση εγκλωβίστηκε ο οδηγός του ασημί Renault, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των πυροσβεστών, που έσπευσαν στο σημείο από Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία. Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα τροχαίο στην Φθιώτιδα, από το οποίο τραυματίστηκε ένας άνθρωπος.

Οι δυο οδηγοί και η συνοδηγός του ΙΧ διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Λαμίας, με τον οδηγό του ΙΧ να είναι πιο σοβαρά, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κλούβα είχε κατεύθυνση από Καμένα Βούρλα προς Λαμία και στη διασταύρωση το λευκό ΙΧ επιχείρησε να εισέλθει στον παράδρομο και να πάει προς Καμένα.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση: Καραμπόλα με 6 οχήματα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα!

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται έξι οχήματα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 στην Αττική Οδό. Η κίνηση είναι ανυπόφορη και οι οδηγοί πρέπει να έχουν υπομονή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση στο Twitter, η καραμπόλα σημειώθηκε μετά την έξοδο Ηρακλείου, προς Ελευσίνα και αυτήν την ώρα είναι κλειστές οι δεξιές λωρίδες. Εχθές μάλιστα ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Εθνική Οδό.

Όπως επισημαίνεται σε δεύτερη ανάρτηση, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις 20΄-30΄, από Κηφισίας έως Μεταμόρφωση, προς Ελευσίνα. Το μποτιλιάρισμα είναι μέχρι την έξοδο της Κηφισίας.

Τροχαίο ατύχημα στο Μοσχάτο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τη νύχτα στο Μοσχάτο, όταν οδηγός παρέσυρε μία πεζή γυναίκα.

Το συμβάν έγινε στις 20:10 μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού, όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός ενός ΙΧ χτύπησε την γυναίκα η οποία προσπαθούσε εκείνη τη στιγμή να περάσει κάθετα επί της οδού Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Ο οδηγός λίγη ώρα μετά συνελήφθη από την αστυνομία και κρατείται για να απολογηθεί για το συμβάν.

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 76ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος του Πεδίου Βολής, όταν οδηγός Ι.Χ. οχήματος προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, το οποίο με τη σειρά του προσέκρουσε σε φορτηγό.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα μετά από καραμπολά 69 οχημάτων. Στην Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών, τώρα, το πρώτο αυτοκίνητο χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και τελικώς εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι 3 οδηγοί των 3 οχημάτων οι οποίοι διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κοζάνη: Nεκρός 25χρονος σε τροχαίο δυστύχημα!

Τραγικό θάνατο βρήκε από τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (22/12/2019) στη Σκήτη Κοζάνης, ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 07.30 αγροτικό Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 25χρονος άνδρας προσέκρουσε σε κτίριο του χωριού. Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε και στην Κρήτη, και ο 20χρονος μοτοσικλετιστής βρίσκεται διασωληνωμένος.

Από τη σύγκρουση προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του άνδρα, ενώ αργότερα εξέπνευσε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος θα διερευνήσει η Τροχαία Κοζάνης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share