Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο τροχαίο: Καραμπόλα 69 οχημάτων, δεκάδες τραυματίες!

Εικόνες σοκ!

23 Δεκεμβρίου 2019 08:33
Απίστευτο τροχαίο: Καραμπόλα 69 οχημάτων, δεκάδες τραυματίες!

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία την ώρα της καραμπόλας στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη και συνθήκες παγετού.

Η έντονη ομίχλη κι ο παγωμένος αυτοκινητόδρομος συνέβαλαν στο να γίνει μια τεράστια καραμπόλα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην 69η οδό στην ανατολική Βιρτζίνια. Πάνω από 60 οχήματα έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο και στραπατσαρίστηκαν, αφήνοντας πίσω δεκάδες τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση. Ένα τροχαίο που έφερε δυσάρεστες μνήμες από το αντίστοιχο που είχε συμβεί στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια και είχε αφήσει πίσω και νεκρούς!

«Δεν γνωρίζουμε την αιτία του αρχικού ατυχήματος, αλλά γνωρίζουμε ότι η ομίχλη και οι παγωμένες οδικές συνθήκες ήταν αιτιολογικοί παράγοντες σε αυτή τη συντριβή πολλών οχημάτων» ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Τόνισε ότι λίγο μετά από την καραμπόλα συνέβη στο Westbound I-64, ένα άλλο ατύχημα με οκτώ οχήματα με αποτέλεσμα η κρατική αστυνομία να κλείσει ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο για τρεις ώρες. Φωτογραφίες και αεροφωτογραφίες από τη σκηνή παρουσιάζουν το μέγεθος της καταστροφής, κοντά στη γέφυρα του Queens Creek, βορειοανατολικά του κεντρικού Williamsburg.

Η αστυνομία δήλωσε ότι 51 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη σκηνή και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στα τέσσερα νοσοκομεία της περιοχής. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής δήλωσε ότι δύο άτομα υπέστησαν κρίσιμους τραυματισμούς, αλλά αναμενόταν να επιβιώσουν, ενώ άλλοι 11 πολίτες είναι βαριά τραυματισμένοι.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό! 17 οι νεκροί από το τροχαίο!

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε, στην Γουατεμάλα, ένα φονικό τροχαίο, το οποίο άφησε πίσω του 17 νεκρούς, μιας και ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό!

Ένα επίσης σοβαρό τροχαίο με νεκρή μια γυναίκα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο. Δυστυχώς, τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από την σύγκρουση ενός λεωφορείου με μία ρυμούλκα φορτηγού, που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί, στα ανατολικά της Γουατεμάλας, σύμφωνα με τοπικούς γιατρούς και πυροσβέστες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα ένα τροχαίο που έγινε στα Τρίκαλα σόκαρε και την Ελλάδα.

Το δυστύχημα έγινε κοντά στην πόλη Γκουαλάν, κοντά στην ατλαντική ακτή της Γουατεμάλας, καθώς το λεωφορείο ταξίδευε προς την πόλη Σάντα Έλενα, κοντά στα σύνορα της αναφερόμενης χώρας με το Μεξικό.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στα νότια του Μπουένος Άιρες.

«Έχουμε δύο παιδιά νεκρά, ηλικίας 11 και 12 ετών και πολλούς τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής», ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, τοπική ώρα, σε μια στροφή του δρόμου, έξω από την κοινότητα Λεσάμα που απέχει 160 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.


Τα 43 παιδιά, ηλικίας 11-13 ετών, συνοδευόμενα από δέκα ενήλικες (οι δύο ήταν οδηγοί του λεωφορείου) πήγαιναν εκδρομή. Είχαν αναχωρήσει από την πόλη Μπεναβίδες, στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, με προορισμό το θέρετρο Μαρ δελ Τούγιου, στα νότια της πρωτεύουσας, για να επισκεφθούν ένα ενυδρείο. Τροχαίο στη Λαμία: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της μητέρας!

«Ο οδηγός είπε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Ντιέγκο Εσκόδα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio La Red. Όπως είπε, η ορατότητα ήταν καλή και στον δρόμο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός ήταν αρνητικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share