Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Κρίσιμη η κατάσταση της μάνας που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της!

Υπέστη σοβαρά εγκαύματα!

15 Δεκεμβρίου 2019 20:31
Κέρκυρα: Κρίσιμη η κατάσταση της μάνας που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της!

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση υγείας της μάνας που πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο, με το τρίχρονο παιδί της, ώστε να μην καούν ζωντανοί! Σωτήρια για τη γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Πλέον η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η διακομιδή του 58χρονου άνδρα ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα απο την φωτιά που ξέσπασε στο Μαντούκι.

«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό», ανέφερε στον Alpha, συγγενής της γυναίκας.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν, ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.

Φωτιά στην Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές διάσωσης των ενοίκων της μονοκατοικίας!

Από θαύμα σώθηκαν οι ένοικοι της τριώροφης μονοκατοικίας στο Μαντούκι Κέρκυρας, όπου ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Παρασκευής. Έχουμε βίντεο ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές διάσωσης.

Οι ένοικοι σώθηκαν μετά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών και των ανδρών της πολιτικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας.

Η πύρινη λαίλαπα κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να τυλίξει στις φλόγες το παλιό αρχοντικό με συνέπεια να κινδυνέψουν οι ένοικοί της. Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε τις φλόγες να "καταπίνουν" το σπίτι της, πήδηξε με το 13χρονο κοριτσάκι της στο κενό.

Η γυναίκα έκανε βουτιά αγκαλιά με το κοριτσάκι της από το μπαλκόνι του φλεγόμενου κτιρίου για να σωθούν. Μάλιστα, για να το προστατέψει από την πτώση, το τύλιξε με το σώμα της με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη θωρακική χώρα. Το παιδί ωστόσο σώθηκε χωρίς να τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Κέρκυρα: Αυτοκτονία ο θάνατος άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο!

Σε αυτοκτονία με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, οφείλεται ο θάνατος του 69χρονου άνδρα στην Κέρκυρα, που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Αγρίνιο: 17χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο άντρας εντοπίστηκε το μεσημέρι,μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του, στην παραλιακή της Αγίας Αικατερίνης, στη Μέση Κέρκυρα. Στο σημείο παραμένει αστυνομική δύναμη και ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, που φέρεται να έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ η σορός του 69χρονου Κερκυραίου, έχει ταυτοποιηθεί. Οι συγγενείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του, από το πρωί που ο 69χρονος εξαφανίστηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share