Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος ψαράς!

Τον αναζητούσε!

14 Δεκεμβρίου 2019 11:45
Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος ψαράς!

Μεγάλη τραγωδία έχει προκληθεί στο Αίγιο, με την είδηση πως βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος ψαράς! Ποιο το πόρισμα μετά τον θάνατο του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τι συνέβη πραγματικά;

Χθες μάλιστα, προκλήθηκε σοκ στο Πήλιο, όπου βρέθηκε και εκεί νεκρός εργάτης από ατύχημα σε λατομείο! Ο άτυχος άντρας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης!

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ο 53χρονος Σ.Ο., κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας "Αχαιός" στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Πηγή: Youweekly.gr

Θρήνος! Πέθανε γνωστός 34χρονος ηθοποιός!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του "περίεργου" θανάτου του γνωστού 34χρονου ηθοποιού Ευστράτιου Βαλσαμίδη τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα και την υπόθεση της εξαφάνισης του είχε αναλάβει η Αγγελική Νικολούλη. Ωστόσο, μόλις 24 ώρες πριν το Athensmagazine.gr σας είχε ανακοινώσει ακόμη έναν θάνατο γνωστού ηθοποιού.

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Ψυχικού κι αυτό είναι που κάνει το θάνατό του να γεννά ερωτηματικά μιας και είναι αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός επί μία εβδομάδα και να μην το είχε αντιληφθεί κανείς.

Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού, μάλιστα, είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο - φόβοι που επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού άνδρα.

Τραγωδία στο Πήλιο: Νεκρός 23χρονος από εργατικό δυστύχημα!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 23χρονου αλλοδαπού κατά τη διάρκεια της εργασίας του στα λατομεία της Μηλίνας Πηλίου. Ωστόσο, μια παρόμοια είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητες μόλις πριν λίγες ώρες όπου ανέφερε πως ένας αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του.

Το δυστύχημα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνούνται από τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο νεαρός άντρας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, η οποία έκοψε επί τόπου το νήμα της ζωής του.

Στο σημείο έσπευσε για να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Καρδίτσα: Άνθρωπος κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά σε σχολείο!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο σχολείου, στο Καππαδοκικό Καρδίτσας από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένα άτομο!

Άλλη μια απώλεια μετράμε για σήμερα...Μια είδηση που συγκλόνισε ήταν ο θάνατος του Κώστα Σολδάτου, πρώην Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωμα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής, το συγκεκριμένο άτομο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και του είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινότητα χώρος σε σχολείο που δεν λειτουργούσε, για να διαμένει.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ήταν μοιραία, καθώς το συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε καμμένο, λίγη ώρα μετά από τους άντρες της πυροσβεστικής.

Το άτομο είναι αγνώστων στοιχείων και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την ταυτότητά του.

Στο σχολείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Γερμανία: Ένας νεκρός από την έκρηξη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί (ώρα Γερμανίας) σε πολυώροφο κτήριο στην Ανατολική Γερμανία.

Από την έκρηξη στο πενταώροφο κτήριο που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στη Γερμανία, υπάρχει ακόμα ένας αγνοούμενος και τουλάχιστον 25 τραυματίες.

Όπως μεταδίδου οι τελευταίες πληροφορίες, ο νεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στο οποίο εκτιμάται ότι σημειώθηκε η έκρηξη χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Μπλανκενμπούργκ στην οποία κατοικούν περίπου 22.000 άνθρωποι. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, επιχειρούν στα συντρίμμια 160 διασώστες ανάμεσά τους πυροσβέστες και νοσηλευτές.

Παράλληλα τρία ελικόπτερα συμμετείχαν στην επιχείρηση διακομιδής των τραυματιών σε νοσοκομεία.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές εκκένωσαν αμέσως το κτήριο αλλά κι ένα νηπιαγωγείο κι ένα σχολείο που βρίσκονται κοντά. Συνολικά 100 παιδιά μεταφέρθηκαν σε άλλες εγκαταστάσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share