Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χάτσικο στο Αίγιο: Σκυλίτσα περιμένει το αφεντικό της που «έφυγε» από τη ζωή! (Video)

Ρίγη συγκίνησης!

11 Δεκεμβρίου 2019 21:17
Χάτσικο στο Αίγιο: Σκυλίτσα περιμένει το αφεντικό της που «έφυγε» από τη ζωή! (Video)

Συγκινεί η ιστορία μία σκυλίτσας στο Αίγιο που θυμίζει την ταινία Χάτσικο. Η σκυλίτσα περιμένει καρτερικά έξω από το μαγαζί, το αφεντικό της που πέθανε πριν ένα μήνα.

Η Τσιτσίκα, μια σκυλίτσα στο Αίγιο έχει καταφέρει να συγκινήσει τους κατοίκους της περιοχής, αφού κάθεται έξω από το κατάστημα του αφεντικού της που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή και τον περιμένει να γυρίσει, όπως ακριβώς ο Χάτσικο στην ομώνυμη ταινία.

Ο Χάρης Μπογδάνος, ο πατέρας του μικρού Ανδρέα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν είχε εγκλωβιστεί στα χαλάσματα για 44 ώρες στον σεισμό του 1995, «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα μήνα από καρκίνο.

Ήταν εκείνος που είχε πάρει υπό την προστασία του την σκυλίτσα και αυτή δεν το ξεχνά, μέχρι και τώρα που το κατάστημα του αφεντικού της είναι ερμητικά κλειστό. Στέκεται εκεί απ’ έξω με βλέμμα μελαγχολικό και περιμένει να έρθει ο προστάτης της, χωρίς να θέλει να πιστέψει ότι δε θα τον ξαναδεί.

Κάτοικος της περιοχής είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως την ημέρα που «έφυγε» το αφεντικό της ήταν θλιμμένη, μελαγχολική και πλέον έχει σταματήσει να τρώει από τη στεναχώρια της.

Η ιστορία της θυμίζει εκείνη του Χάτσικο. Του σκύλου από την Ιαπωνία που έγινε σύμβολο, άγαλμα και ταινία για την αφοσίωση του. Περίμενε για χρόνια σε έναν σταθμό του τρένου το νεκρό αφεντικό του να γυρίσει.

Η γειτονιά πάντως την έχει αγκαλιάσει και πλέον ψάχνουν κάποιον που θα την αγκαλιάσει και θα της δείξει την ίδια αγάπη με τον αφεντικό της που δεν είναι πια στη ζωή.

Αίγιο: Έριξαν χειροβομβίδα και πυροβόλησαν σε σπίτι!

Όσα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τέμενη Αιγίου, είναι περισσότερο σενάριο ταινίας..Δυο Έλληνες και δυο Αλβανοί άνοιξαν πυρ, και μετά από τους πυροβολισμούς στο σπίτι μιας οικογένειας Αλβανών, πέταξαν και μια χειροβομβίδα, που τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη!

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί σε καφε-μπαρ στον Πειραιά: Σοβαρά τραυματισμένη μια γυναίκα στο κεφάλι!

Οι δράστες με αυτοκίνητο νοικιασμένο από την Αθήνα, αφού είχαν απειλήσει από την Κυριακή τους ενοίκους του σπιττιού, είχαν φύγει χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια. Επέστρεψαν την επομένη και πυροβόλησαν εννέα φορές προς το σπίτι στη «Γκανέικα» όπου πέταξαν και χειροβομβίδα. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι τέσσερις δράστες διέφυγαν, αλλά τελικά συνελήφθησαν στην περιοχή «Κουλούρα» οι δυο Αλβανοί, οι οποίοι είναι αδέλφια και έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά και κλοπές. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών.

Οι δυο Έλληνες κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί κάνουν εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που παίρνουν κατάθεση από την σύντροφο του τραυματία, η επίθεση αποδίδεται πιθανότατα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share