Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή!

Θρίλερ δίχως τέλος!

8 Δεκεμβρίου 2019 08:26
Τραγωδία στην Κάλυμνο: Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή!

Κανείς δεν θα ξεχάσει την υπόθεση του νεκρού φοιτητή όπου στην αρχή ξεκίνησε σαν υπόθεση εξαφάνισης μέχρι να ανακοινωθεί το τραγικό συμβάν του θανάτου του άτυχου 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Μια ανατροπή βόμβα έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στην υπόθεση και μια δόση μια νέα τροπή καθώς οι γονείς του άτυχου νεαρού ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος μιας και εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα δείχνει, σύμφωνα ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο Λαγγά, αφού - όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Μαδιάς - αν ο νεαρός είχε πέσει το σώμα του θα είχε τότε διαλυθεί.

Το πόρισμα έχει παραδοθεί στην οικογένεια. Το 2017 συγκλόνισε η εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή. Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρες ημέρες για εντοπιστεί το πτώμα του.

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.

Κάλυμνος: Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο του 21χρονου φοιτητή! Η κίνηση της οικογένειας!

Δεν έχει τέλος η υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς τώρα η οικογένειά του ζητά να επανεξεταστεί η δικογραφία του από τον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, δια της δικηγόρου του, κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, με την οποία ζητά να επανεξεταστεί η δικογραφία, που αφορά την υπόθεση του γιου του και η οποία μπήκε στο αρχείο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως ο δικαστικός λειτουργός είχε αποδώσει τον θάνατο σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, απόφαση που προκάλεσε την οργή των συγγενών του άτυχου 21χρονου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου, στην περιοχή Λαγκά Χώρας έπειτα από αναζήτηση έξι ημερών.

Η οικογένεια του φοιτητή υποστηρίζει ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και πως υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Η δικηγόρος Κατερίνα Βολονάκη, μιλώντας στην Espresso, είπε ότι εκδόθηκε αναφορά του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, με την οποία η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο ως νομικά αστήρικτη, και απεστάλη στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για έγκριση.

«Με την προσφυγή του πατέρα του εκλιπόντος ζητείται να μη δοθεί η έγκριση από τον εισαγγελέα Εφετών, αλλά να διενεργηθεί πείραμα -αναπαράσταση για την εξακρίβωση περιστατικών που είναι απαραίτητα για την ανακάλυψη της αλήθειας, ώστε να βοηθήσει θετικά το έργο της ανακριτικής Αρχής. Περαιτέρω ζητείται νέα αυτοψία του χώρου από τους ιατροδικαστές που έκαναν τη δεύτερη νεκροτομή στο πτώμα, συνεπικουρούμενοι από εμπειρογνώμονες, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο ανεύρεσης του θύματος και όσα ρούχα έχουν διασωθεί με επισταμένη έρευνα για τυχόν ίχνη, ξένα σώματα και κηλίδωση από βιολογικά υλικά, προς ανακάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρήνος στη Χαλκίδα: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο Μουσείο!

Νεκρός ο Δημήτρης Αυγέρης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share