Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Διδυμότειχο: Βρέφος 5 μηνών δέχτηκε επίθεση από ποντίκια την ώρα που κοιμόταν! (Video)

Οι γιατροί σοκαρίστηκαν με την εικόνα του βρέφους!

4 Δεκεμβρίου 2019 11:37
Φρίκη στο Διδυμότειχο: Βρέφος 5 μηνών δέχτηκε επίθεση από ποντίκια την ώρα που κοιμόταν! (Video)

Στο Διδυμότειχο ένα βρέφος 5 μηνών δέχτηκε επίθεση από ποντίκια την ώρα που κοιμόταν και το δάγκωσαν σε διάφορα σημεία! Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς πολλές φορές κάνουν λάθη ή αφήνουν τα μωρά τους απροστάτευτα αλλά το μετανιώνουν!

Οι γιατροί σοκαρίστηκαν με την εικόνα του βρέφους όταν διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο!

Μετά τις πρώτες βοήθειες που παρασχέθηκαν και τις εξετάσεις που του έγιναν, αποφασίστηκε να μεταφερθεί το κοριτσάκι 5 μηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η επίθεση των τρωκτικών δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του βρέφους.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το ανατριχιαστικό περιστατικό, σημειώθηκε τα ξημερώματα, την ώρα που το αγγελούδι κοιμόταν.

Οι γονείς του αντιλήφθηκαν όλα όσα είχαν συμβεί, ώρες αργότερα, που ξύπνησαν. Για την υπόθεση ήδη έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία. Μια υπόθεση που σοκάρει είναι και αυτοί για τους γονείς που νόμιζαν ότι το παιδί τους είχε πεθάνει στην γέννα αλλά κάποια χρόνια αργότερα συνέβη κάτι απίστευτο!

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πατέρας του μωρού εθεάθη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου να συνοδεύεται από αστυνομικούς.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό 3 μηνών βρέφος !

Σοκαρισμένη η κοινωνία των Τρικάλων από τη θλιβερή είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις τριών μηνών!

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η μητέρα που άφησε το βρέφος σε πολυκατοικία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και κατέληξε λίγο μετά τις 2 μ.μ. το μεσημέρι, παρά τις προσπάθειες των γιατρων και του νοσηλευτικού προσωπικού να κρατηθεί στη ζωή.

Θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο βρέφος, οι οποία αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου.

Σοκ: Αγοράκι γεννήθηκε 4 χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του σε τροχαίο!

Ένα μωρό γεννήθηκε στην Κίνα από παρένθετη μητέρα τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονέων του σε τροχαίο, όπως μετέδωσαν κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης και αναμετέδωσε το BBC.

Το ζευγάρι, το οποίο σκοτώθηκε το 2013, είχε καταψύξει πολλά έμβρυα, ελπίζοντας να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση

Μετά το δυστύχημα, οι γονείς του ζευγαριού έδωσαν δικαστική μάχη για να τους επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν τα κατεψυγμένα έμβρυα.
Τελικά, το μωρό, ένα αγοράκι, γεννήθηκε το Δεκέμβριο από μια παρένθετη μητέρα από το Λάος και η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα από την εφημερίδα «The Beijing News».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για μια υπόθεση χωρίς προηγούμενο γι’ αυτό και οι γονείς του ζευγαριού χρειάστηκε να δώσουν σκληρό δικαστικό αγώνα για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να καταφύγουν σε παρένθετη μητέρα.
Την εποχή του τροχαίου τα έμβρυα φυλάσσονταν με ασφάλεια σε νοσοκομείο της Νανζίνγκ.

Το δικαστήριο αρχικά έδωσε το δικαίωμα στους γονείς του νεκρού ζευγαριού να χρησιμοποιήσουν τα έμβρυα, αλλά μόνο αν μπορούσε να αποδειχτεί ότι αυτά θα φυλάσσονταν σε άλλο νοσοκομείο.

Δεδομένης, όμως, της νομικής αβεβαιότητας ως προς τα μη εμφυτευμένα έμβρυα ήταν δύσκολο να δεχτεί κάποιο νοσοκομείο στην Κίνα να αναλάβει τη φύλαξή τους.


Επιπλέον, στην Κίνα είναι παράνομη η παρένθετη μητρότητα και έτσι οι γονείς του ζευγαριού αναγκάστηκαν να την αναζητήσουν εκτός συνόρων.

Τελικά, απευθύνθηκαν σε ένα ειδικό πρακτορείο ανεύρεσης παρένθετης μητέρας στο Λάος, όπου η πρακτική αυτή είναι νόμιμη.

Όμως προέκυψε και νέο πρόβλημα, καθώς καμία αεροπορική εταιρεία δεν ήταν πρόθυμη να μεταφέρει τα ειδικά δοχεία, σαν θερμός, με υγρό άζωτο, μέσα στα οποία φυλάσσονταν τα έμβρυα. Και έτσι το πολύτιμο φορτίο μεταφέρθηκε οδικώς.

Στο Λάος, το έμβρυο εμφυτεύθηκε στη μήτρα της παρένθετης μητέρας, η οποία τον Δεκέμβριο 2017 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Και το όνομα αυτού, Τιαντιάν.

Το επόμενο πρόβλημα για τον μικρό ήταν το θέμα της υπηκοότητάς του. Έτσι, η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε με τουριστική βίζα στην Κίνα για να τον γεννήσει.

Δεδομένου, όμως, ότι οι βιολογικοί γονείς του δεν βρίσκονταν στη ζωή ώστε να υπάρχει απόδειξη της πατρότητάς του, οι τέσσερις παππούδες και γιαγιάδες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και σε εξετάσεις DNA για να αποδειχθεί πως το αγόρι είναι πράγματι εγγόνι τους και πως και οι δύο γονείς του ήταν Κινέζοι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share