Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Μυστήριο με χιλιάδες νεκρά έμβρυα! Τι βρέθηκε στο σπίτι του υπεύθυνου γιατρού;

Ανατριχιαστικά στοιχεία

14 Σεπτεμβρίου 2019 14:40
Μυστήριο με χιλιάδες νεκρά έμβρυα! Τι βρέθηκε στο σπίτι του υπεύθυνου γιατρού;

Πάνω από 2.000 διατηρημένων νεκρών… εμβρύων βρέθηκαν στο σπίτι γιατρού που πραγματοποιούσε αμβλώσεις, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Απίστευτο: Μητέρα γέννησε έμβρυο που καταψύχθηκε πριν από 24 χρόνια -Όταν εκείνη ήταν ενός έτους

Την τρομακτική ανακάλυψη έκαναν μέλη της οικογένειάς του, τα οποία μετέβησαν στην κατοικία του δρ.Ούρλιχ Κλόπφερ για να πάρουν μερικά προσωπικά του αντικείμενα, μετά τον θάνατό του στις 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογενείας, οι ίδιοι ήταν που κάλεσαν τις Αρχές ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην αφαίρεση των 2.246 νεκρών εμβρύων -για τα οποία δεν γνώριζαν τίποτα- με τον σωστό τρόπο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του CNNi.

Μυστήριο με χιλιάδες νεκρά έμβρυα!

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, πράγματι, εντόπισε τα νεκρά έμβρυα στο σπίτι του νεκρού γιατρού. Ο ιατροδικαστής τα πήρε και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής συνεργάζεται με την οικογένεια για τη διεξαγωγή έρευνας.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είχαν διεξαχθεί αμβλώσεις στο σπίτι του γιατρού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μυστήριο με χιλιάδες νεκρά έμβρυα!

Ο δρ.Ούρλιχ Κλόπφερ ήταν διευθυντής σε γυναικολογική κλινική που ειδικευόταν στις αμβλώσεις μέχρι και το 2015, όταν ανεστάλη η επαγγελματική του άδεια.

Φρίκη: 15χρονος κουβαλούσε στο στομάχι του τον νεκρό δίδυμο αδερφό του (Photo)

Φρίκη: 15χρονος κουβαλούσε στο στομάχι του τον νεκρό δίδυμο αδερφό του (Photo)

Μπροστά στο απίστευτο θέαμα ενός νεκρού εμβρύου βρέθηκαν γιατροί στη Μαλαισία όταν άνοιξαν το στομάχι ενός 15χρονου, ο οποίος είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι.

Ο 15χρονος -ο οποίος παραμένει ανώνυμος- από την ημέρα που γεννήθηκε υπέφερε από έντονους πόνους στο στομάχι, ωστόσο οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να του δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις για την αιτία της δυσφορίας. Όταν όμως ο πόνος έγινε αφόρητος και το στομάχι του άρχισε να πρήζεται, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και τότε οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι εξωπραγματικό: μέσα στο στομάχι του παιδιού δεν υπήρχε κάποιος κακοήθης όγκος, όπως φοβόντουσαν αρχικά, αλλά το νεκρό έμβρυο του αγέννητου δίδυμου αδελφού του. Μάλιστα το βάρους 1.600 γραμμαρίων έμβρυο διέθετε μακριά μαλλιά, γεννητικά όργανα, δέρμα αλλά και άκρα με έντονη ωστόσο δυσμορφία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το έμβρυο είχε αναπτυχθεί χάρη στην τροφή που έπαιρνε μέσα από το αίμα του αδελφού του, ήταν όμως μη βιώσιμο, δηλαδή δεν μπορούσε να ζήσει ανεξάρτητα, ενώ δεν διέθετε στόμα, ομφάλιο λώρο ή πλακούντα.

Μετά την ιδιαίτερα περίπλοκη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το έμβρυο από το στομάχι του αγοριού, κατόπιν επιθυμίας της μητέρα του, ακολούθησε η ταφή του.

Γνωστό ως «foetus in fetu» το περιστατικό καταγράφεται στα ιατρικά χρονικά ως ιδιαίτερα σπάνιο, αναφέρει η Daily Mail Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μόνο 200 τέτοιες περιπτώσεις στον κόσμο, όπου ο διαχωρισμός των διδύμων παραμένει ατελής και αντί να μεγαλώσουν ξεχωριστά, το ένα γίνεται εσωτερικό κομμάτι του άλλου. Συνήθως το νεκρό έμβρυο παραμένει στην κοιλιά του υγιούς, έχουν ωστόσο καταγραφεί περιπτώσεις όπου αυτό παραμένει στο κεφάλι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Δημήτρης Βουτσελάς

Νεκρός ο Νίκος Γεράκας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share