Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μεσσηνία: Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και άρπαξαν 200.000 ευρώ από την τράπεζα!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που απασχολεί τις Αρχές της Μεσσηνίας!

2 Δεκεμβρίου 2019 13:22
Μεσσηνία: Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και άρπαξαν 200.000 ευρώ από την τράπεζα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ληστείας στην τράπεζα της Μεσσηνία! Οι ληστές ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και η λεία τους ανέρχεται στα 200.000 ευρώ!

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Γαργαλιάνων, που εξετάζουν καρέ- καρέ τις κινήσεις των ληστών που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα, είναι ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» κακοποιούς καθώς έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Μάλιστα, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, πήραν όμηρο έναν υπάλληλο και κατέβηκαν μαζί του στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, περίμεναν ψύχραιμα να τελειώσει η χρονοκαθυστέρηση και άρπαξαν το υπέρογκο ποσό.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hundai χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη ένοπλη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία, μετά από αυτήν το πρωί της περασμένης Τρίτης στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, όπου πάλι τρεις κακοποιοί με καλυμμένα πρόσωπα, γάντια και βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 ευρώ. Τότε, είχε βρεθεί καμένο σε έναν παράδρομο προς τη Μικρομάνη ένα διθέσιο Toyota IQ που ήταν κλεμμένο από άλλη περιοχή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο ληστείες, καθώς μοιάζει αρκετά ο τρόπος που χτύπησαν.

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου!

Πριν από λίγο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ληστεία "μαμούθ" σε μουσείο στη Γερμανία! (Video)

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πιστολιού, εισέβαλαν στην επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Περίανδρου και ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες.

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα!

Στη συνέχεια διέφυγαν με μια μηχανή. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ληστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε η μηχανή με την οποία διέφυγαν οι δράστες κοντά στην Πανεπιστημιούπολη και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένη.

Ταύρος: Ληστεία με αυτοκίνητο σε κατάστημα! Ξήλωσαν το ΑΤΜ!

Άλλη μια ληστεία με αυτοκίνητο σημειώθηκε, αυτή την φορά στον Ταύρο. Οι ληστές έκαναν επίθεση σε μηχάνημα ΑΤΜ στην Πέτρου Ράλλη και απέσπασαν ένα μεγάλο χτηματικό ποσό!

Δείτε επίσης: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη! Τραυματίας ο ιδιοκτήτης!

Συγκεκριμένα στις 05:40, έγινε η εισβολή σε παντοπωλείο στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Άγνωστοι, αφού έσπασαν με αυτοκίνητο την πρόσοψη του καταστήματος, πήραν χρήματα, τα κλειδιά φορτηγού και ένα κινητό. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημά τους στο σημείο και έφυγαν με φορτηγό.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Με την μέθοδο "ramming" άδειασαν ATM στο Πικέρμι!

Ένα ακόμα ΑΤΜ έβαλαν στόχο άγνωστοι στην λεωφόρο Μαραθώνος και με την μέθοδο ramming άδειασαν τα πάντα από μέσα! Κατάφεραν να πάρουν όλες τις κασετίνες που είχε μέσα! Δείτε ακόμα: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στα Χανιά! Προκλήθηκαν υλικές ζημιές!

Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν ένα ΙΧ με το οποίο αρχικά εμβόλισαν το σημείο στο οποίο ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ.

Την γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στους υπευθύνους ασφαλείας των τραπεζών μέθοδο του ramming - του ξηλώματος, δηλαδή - ΑΤΜ χρησιμοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής για να αδειάσουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στο Πικέρμι.

Στη συνέχεια το τράβηξαν από εκεί, το ξήλωσαν και πήραν μαζί τους τις κασετίνες με άλλο όχημα διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο Βαρνάβα: Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν! (Video)

Η περιοχή του Βαρνάβα διέθετε ένα και μοναδικό ΑΤΜ εντοιχισμένο στο κοινοτικό κατάστημα το οποίο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα άγνωστοι ανατίναξαν.

Έκρηξη στην Αργυρούπολη: Πήραν 20.000 ευρώ από ΑΤΜ!

Η ισχυρή έκρηξη ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Κατά πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν δυναμίτη και κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το μηχάνημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share