Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Λαμία: Η ημέρα της κηδείας του άτυχου πατέρα;

Συγκλονισμένη η κοινωνία!

25 Νοεμβρίου 2019 20:20
Τροχαίο στη Λαμία: Η ημέρα της κηδείας  του άτυχου πατέρα;

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα που πέθανε ύστερα από ένα θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία;

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το τραγικό θάνατο ενός 37χρονου πολύτεκνου πατέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο, που είχε πάει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του, τα οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκια. Η μαύρη Mercedes στην οποία επέβαινε η οικογένεια, κινούνταν στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα όταν ξαφνικά ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας 36χρονος έπεσε με σφοδρότητα πάνω τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 37χρονος πατέρας. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο 37χρονος σκοτώθηκε λίγα μόλις μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Βίντεο σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης στη Λαμία που κόστισε τη ζωή του 37χρονου πατέρα!

Την Τρίτη η κηδεία του 37χρονου

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η κηδεία του πολύτεκνου πατέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/11) στις 12:00 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καστρί Φθιώτιδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τα ορφανοτροφεία.

Αυτός είναι ο 37χρονος πατέρας 4 παιδιών που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Λαμίας!

Σπαραγμός και οδύνη από το τραγικό τροχαίο στη Λαμία με θύμα έναν πολύτεκνο πατέρα, την ίδια ώρα που χαροπαλεύει η γυναίκα και μάνα των παιδιών του!

Ο νεκρός της τραγωδίας ονομάζεται Νίκος Μπαρμπέρης και η ιστορία συγκλονίζει! Ακόμα περισσότερο σοκάρει και το βίντεο με την στιγμή της τραγωδίας που είδε το φως της δημοσιότητας!

Αυτός είναι ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, πατέρας τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στη Λαμία κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από γαμήλιο γλέντι .

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε ακαριαία,η σύζυγός του τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τραυματίστηκαν και τα δυο από τα τέσσερα παιδιά του που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για να χειρουργηθούν. Ευτυχώς τα άλλα δυο πιο μικρά είχαν μείνει στη Λαμία ενώ τα δυο που τραυματίστηκαν ήταν παρανυφάκια στο γάμο που είχε πάει η πολύτεκνη οικογένεια .

Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει τη σφοδρή σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων οποία έγινε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του άτυχου 37χρονου . Η μαύρη παλιά Mercedes , την οποία οδηγούσε ο Νίκος Μπαρμπέρης συγκρούστηκε με την BMW,με οδηγό έναν 36χρονο και συνοδηγό έναν φίλο του από τη Στυλίδα , οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν και όπως φαίνεται στο βίντεο βγαίνουν μόνοι τους από το αυτοκίνητο!

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας καθώς ο Νίκος Μπαρμπέρης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι .Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το τμήμα τροχαίας Λαμίας .

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share