Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα τραυματίστηκε από πτώση δέντρου!

Ένα ακόμα θύμα της κακοκαιρίας!

25 Νοεμβρίου 2019 15:15
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα τραυματίστηκε από πτώση δέντρου!

Ένα ακόμα θύμα της κακοκαιρίας είναι μια γυναίκα από την Θεσσαλονίκη! Η γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από πτώση δέντρου! Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου! (Video)

Συγκεκριμένα σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τρέχοντα προβλήματα, αλλά και πιθανές επιπτώσεις από το κύμα κακοκαιρίας, όπως διαβεβαίωσε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Στη Θεσσαλονίκη είχαμε κυρίως πολύ δυνατούς ανέμους, πολλές πτώσεις δέντρων, αρκετές υλικές ζημίες. Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν επιληφθεί, προσπαθώντας να καθαρίσουν δρόμους, για να μην υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Και εγώ και ο κ. Μωυσίδης, αρμόδιος εντενταλμένος σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία, είμαστε σε εγρήγορση, ώστε οτιδήποτε προκύψει να δράσουμε αμέσως και να μην υπάρχει κάτι που να επιβαρύνει την ασφάλεια των πολιτών» δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Θεσσαλονίκη τραυματίας δέντρο γυναίκα κακοκαιρία

Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε μάλιστα στον ελαφρύ τραυματισμό εργαζόμενης στην καθαριότητα, σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Θεράποντα στην Τούμπα, από πτώση κλαδιών λόγω των ισχυρών ανέμων, εκφράζοντας τη λύπη του για το ατυχές συμβάν κι επισημαίνοντας παράλληλα πως δόθηκε εντολή ώστε οι εργαζόμενοι της καθαριότητας να μην βρίσκονται εκτεθειμένοι σε πάρκα και δρόμους, όσο επικρατούν ισχυροί άνεμοι. «Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το χτύπημα ήταν στο κεφάλι, έγινε ένα ράμα, είναι πολύ καλά στην υγεία της, εκφράζω τη λύπη μου για το ατυχές συμβάν» είπε ο κ. Ζέρβας υπογραμμίζοντας ότι «από τον αρμόδιο υπεύθυνο τον κ. Ζεϊμπέκη ζητήθηκε από όλους τους επόπτες να καλέσουν τους εργαζόμενους της καθαριότητας στις εποπτείες και να μην βρίσκονται σε επικίνδυνα σημεία».

Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας!

Όλα τα σχολεία στο δήμο Θεσσαλονίκης λειτούργησαν σήμερα κανονικά.

Drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Ποτάμια λάσπης η περιοχή!

Drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κινέτα! Η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι λάσπης που έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του! Η κακοκαιρία Γηρυόνης δυστυχώς άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην Κινέτα! Οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους! Ανατριχιάζει κάτοικος: "Απειλήθηκε η ζωή μου...!» (Video)

Οι χείμαρροι ξεχείλισαν και τα ορμητικά νερά προκάλεσαν καταστροφή σε υποδομές, σπίτια και επιχειρήσεις από την σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Στην περιοχή μεταβαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ήδη το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριου Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέττα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Κινέτα κακοκαιρία φορτηγό λάσπη

Συναγερμός στην Κινέτα: Αγνοείται 44χρονος!

Κινέτα κακοκαιρία λάσπη θάλασσα

Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγο η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, ενώ κλειστή παραμένει η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος περισσότερα από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας και μηχανήματα του δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να συμβάλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Επιπλέον, κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές. Επίσης, κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων καλωδίων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Κινέτα κακοκαιρία αυτοκίνητο λάσπη

«Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι αναγκαία η εγρήγορσή όλων μας» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Τονίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας και εκφράζει την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Κινέτα λάσπη ρέμα κακοκαιρία

Κινέτα λάσπη αυτοκίνητο δρόμος

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο 57ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου, λόγω κατάρρευσης της γέφυρας από την υπερχείλιση του ρέματος της Πίκας.

Κινέτα εθνική λάσπη

Καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα! (Video)!

Έντονα φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και έντονες χαλαζοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί!

"Σήμερα θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα την Ελλάδα"! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, αλλά και για τις επόμενες, οπότε συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share