Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας!

Δείτε αναλυτικά!

25 Νοεμβρίου 2019 08:08
Απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας!

Η κακοκαιρία "Γηρυόνης" πλήττει από τις βραδινές ώρες όλη τη χώρα με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να παραμένουν μποτιλιαρισμένοι και να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις μετακινήσεις. Το ίδιο πρόβλημα παρατηρούμε και σε αρκετά λιμάνια.

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Έκλεισε η εθνική οδός! (Video)

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για το Μαρμάρι και τις Κυκλάδες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ.

Επίσης από το Λαύριο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τη Τζιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίο-Αντίρριο.

Στον Αργοσαρωνικό, τέλος, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων αλλά αντίθετα τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου.

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί;

Προβλήματα στην κίνηση των δρόμων έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Γηρυόνης» που σαρώνει τη χώρα τις τελευταίες ώρες.

Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας!

Οι πολίτες, σύμφωνα με την ΓΓΠΠ, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις μετακινήσεις καθώς το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η γενική εικόνα στους δρόμους της Αθήνας προς ώρας είναι καλή, καθώς δε σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Ιδιαίτερα προσοχή χρειάζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς. Σημειώνεται ότι μετά τις 5 το πρωί η κυκλοφορία διεκόπη, από την Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών, και αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην ακτή Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε3, στο λιμάνι, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

Με χαμηλές ταχύτητες καλό θα ήταν να κινούνται οι οδηγοί και στην λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς στο ύψος της Καλαμακίου σημειώνονται προβλήματα λόγω υπερχείλισης υδάτων.

Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, διεκόπη η κυκλοφορία στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής, από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς το ρέμα κατέβαζε φερτά υλικά προς την περιοχή της Κινέτας.

Αποφασίστηκε η αναστολή όλων των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από το Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα.

Λόγω κακοκαιρίας Γηρυονής δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους προς τις περιοχές αυτές και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share