Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σοκ στην Σκόπελο: 7χρονος έκοψε το δάχτυλο του με πριόνι όταν μιμήθηκε διάσημο παιδικό ήρωα!

Τι ακριβώς συνέβη;

21 Νοεμβρίου 2019 12:14
Σοκ στην Σκόπελο: 7χρονος έκοψε το δάχτυλο του με πριόνι όταν μιμήθηκε διάσημο παιδικό ήρωα!

Αδιανόητο ήταν αυτό που συνέβη στην Σκόπελο! Ένας 7χρονος μιμήθηκε τον αγαπημένο του παιδικό ήρωα "Μπομπ ο μάστορας" και έκοψε το δάχτυλο του αριστερού του χεριού με πριόνι!

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και κατόπιν με το ταχύπλοο «Μαριάννη» στο λιμάνι του Βόλου και στο Νοσοκομείο, όπου έφθανε γύρω στις 9 το βράδυ. Ανέλαβαν οι χειρουργοί του ΤΕΠ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή. Απίστευτο! Της έκοψε με τα δόντια το δάχτυλο γιατί δεν πλήρωνε το νοίκι (Προσοχή! Σκληρές Photos)

Το αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησε να μιμηθεί τον «Μπομπ τον μάστορα» από το ομώνυμο παιδικό παιχνίδι και πήρε ένα αληθινό πριόνι που βρήκε στο σπίτι, με το οποίο και προσπάθησε να κόψει ένα ξύλο.

Προφανώς από απροσεξία το πριόνι του ξέφυγε και έκοψε το δάχτυλο-δείκτη του αριστερού του χεριού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει στο αίμα.

Θλίψη στην Σκόπελο: 55χρονη βρέθηκε νεκρή!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Σκόπελο. Βρέθηκε νεκρή 55χρονη μέσα στην θάλασσα στην περιοχή Γλώσσα. Να σας θυμίσουμε: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Tα αίτια του θανάτου της προς το παρών παραμένουν άγνωστα. Μόλις η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό που βρισκόταν στην περιοχή καθώς και από αγροτική ιατρό του Αγροτικού Ιατρείου Γλώσσας με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο θάνατος της 55χρονης διαπιστώθηκε από την Αγροτική Ιατρό μετά από καρδιογράφημα που έγινε εντός ασθενοφόρου οχήματος του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, ενώ από την Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Πέθανε η Βαρβάρα Δεσποινιάδου!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Βαρβάρας Δεσποιανίδου!

Η Βαρβάρα Δεσποινιάδου ένα από τα ιστορικά στελέχη της ανανεωτικής αριστεράς στην Πάτρα, πέθανε σήμερα, αφήνοντας πίσω της έντονη πολιτική δράση αλλά και μία ξεχωριστή πορεία στην επαγγελματική – επιστημονική της διαδρομή ως αρχιτέκτονας – διδάκτορας Πολεοδομίας.

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιώργος Παρτσαλάκης!

Ήταν ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της σύγχρονης Αριστεράς αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο θάνατος της προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας τα οποία σε δηλώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια της!

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης!

Πέθανε ο Πρόδρομος Δημητριάδης, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα και τελευταία νοσηλευόταν στο «Αχιλλοπούλειο».

Θλίψη: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τράντας!

Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν στη Χαλυβουργία, αλλά είχε συνταξιοδοτηθεί, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, από τον Ιερό Ναό Αγ. Βαρβάρας.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χάρης Μπόγδανος!

Θρήνος προκάλεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και επί σειρά ετών προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού Αιγίου Χάρη Μπόγδανου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Πέθανε ο δικηγόρος, Νίκος Τσάμπας σε ηλικία 37 ετών!

Ήταν πατέρας δύο γιων, του Τάσου και του Ανδρέα.

Αδαμάντιος Μαντής: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού πολίστα! (Video)

Ο Χάρης Μπόγδανος εκτός των άλλων είχε δώσει την δική του μάχη και στον σεισμό του Αιγίου το 1995, όταν ο μικρός του γιος Ανδρέας είχε εγκλωβιστεί στην μοιραία πολυκατοικία της οδού Δεσποτοπούλιου επί μέρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share