Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 14χρονος επιτέθηκε με σιδερογροθιές σε σχολείο!

Επίθεση από εξωσχολικούς!

19 Νοεμβρίου 2019 12:54
Θεσσαλονίκη: 14χρονος επιτέθηκε με σιδερογροθιές σε σχολείο!

Ένα ένας 13χρονος μαθητής της Α' Γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιές από τρεις "εξωσχολικούς" στην αυλή του σχολείου του!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητής στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία!

Άλλο ένα επεισόδιο ενδοσχολική βιας που απασχολεί το Πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα του μαθητή στο ΣΚΑΪ, η ίδια δέχτηκε τη Δευτέρα τηλεφώνημα από το σχολείο στο οποίο της είπαν ότι ο γιος της έπεσε και χτύπησε. Α'πό το Γυμνάσιο του γιου της, ενημερώθηκε ότι μπήκαν στο σχολείο κάποιοι εξωσχολικοί και χτύπησαν το παιδί της με σιδερογροθιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ένα από τα τρία παιδιά που εισέβαλαν στο σχολείο ήταν μαθητής διπλανού γυμνασίου, τον οποίο κάλεσαν κάποιοι άλλοι να μπουν στο Α' Γυμνάσιο «για να τακτοποιήσουν κάποια παιδιά που τους σχολιάζουν».

Η μητέρα του 13χρονου κάνει λόγο για «τραμπούκους» και στα δύο γυμνάσια, αναφερόμενη και σε άλλα παρόμοια συμβάντα, που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς. Ο γιος της δεν είχε καμία σχέση με τα τρία παιδιά και ούτε καν που τα γνώριζε, όπως υποστηρίζει.

Η κ. Πασιάτα προσθέτει ότι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το περιστατικό να περάσει και προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία, παρόλο που -όπως λέει- δέχτηκε μέχρι και απειλές, και σήμερα ο 13χρονος θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με μηνύματα που διάβασε στον αέρα της εκπομπής, φαίνεται πως τέτοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν, με θύματα άλλα παιδιά, ωστόσο δεν έχουν αντιμετωπιστεί καταλλήλως.

Ο 14χρονος αναφέρει:

«Χθες στο τρίτο διάλειμμα ήμουν με την παρέα μου στον μπροστινό χώρο του σχολείου και ήρθαν τρία παιδιά και μου είπαν "έλα εδώ" χωρίς να τους ξέρω. Ήρθαν δύο εξωσχολικοί και νομίζω πως ο ένας ήταν από το σχολείο και μου είπαν "έλα εδώ να σου μιλήσουμε". Εγώ δεν ήθελα να πάω μαζί τους και οι δύο με τράβηξαν από τα χέρια και με πήγαν πίσω από τον χώρο του γυμνασίου. Με χτύπησαν στο πρόσωπο, στη μύτη και στα χείλη και στη συνέχεια έφυγαν», περιγράφει ο 13χρονος.

Σύμφωνα και πάλι με τη μητέρα του παιδιού, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό, ο ένας εκ των τριών δραστών εμφανίστηκε στην αστυνομία με τους γονείς τους και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως «χτύπησαν λάθος παιδί».

Στο πλαίσιο έρευνας, συνελήφθησαν ένας 14χρονος και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολής εισαγγελέα.

Μεσσηνία: Πιάστηκε 12χρονος μαθητής με μαχαίρι!

Συνεχίζονται τα περιστατικά με ανήλικους μαθητές που έχουν στην κατοχή τους όπλα και μαχαίρια και η ανησυχία των γονιών ολοένα και αυξάνεται. Αυτή την φορά συνελήφθη ένας 12χρονος με μαχαίρι στην Μεσσηνία!

Δείτε επίσης: Σοκ: Μαθητής στην Κρήτη έβγαλε όπλο μέσα στο σχολείο!

Ο διευθυντής του σχολείου είδε τον 12χρονο αλλοδαπό, μαθητή της Α' τάξης Γυμνασίου της Κυπαρισσίας, να έχει στην τσέπη του έναν σουγιά με λάμα μήκους επτά εκατοστών και κατάφερε να του τον πάρει. Στη συνέχεια, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, και οι αστυνομικού παρέλαβαν τον σουγιά και αναζήτησαν τον ανήλικο.

Ο 12χρονος μαθητής εντοπίστηκε στο σπίτι του και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή, μαζί με την 38χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ο οποίος τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Κρήτη: Ψεύτικο το όπλο του μαθητή! (Video)

Στην Κρήτη σήμανε συναγερμός το πρωί όταν μαθητής έβγαλε όπλο στο σχολείο! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το όπλο ήταν ψεύτικο!

Βέβαια οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση με τον μαθητή!

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαπίστωσε πως το όπλο ήταν ψεύτικο. Ο μαθητής προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στο σχολείο!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share