Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ζούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

9 Νοεμβρίου 2019 16:51
Ζούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!
Follow us on Google News

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο 29χρονος Έντελσον Νασιμέντο από τη Βραζιλία είχε ένα ατύχημα πριν από τρία χρόνια και έκτοτε ζούσε με τη λεπίδα μήκους δέκα εκατοστών ενός μαχαιριού καρφωμένη στο κρανίο του!

Σοκ: Αυτός ο άνδρας έχασε το κρανίο του από κάτι που πίνουμε όλοι καθημερινά!

Όταν πριν από τρία χρόνια εισήχθη στο νοσοκομείο την ημέρα του ατυχήματός του, ύστερα από καβγά σε ένα μπαρ, οι γιατροί αποφάσισαν να αφαιρέσουν μόνο τη λαβή του μαχαιριού, υπό τον φόβο εγκεφαλικής αιμορραγίας, σε περίπτωση που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν και τη λεπίδα.

Όμως, οι αφόρητοι πονοκέφαλοι που ταλαιπωρούσαν τον 29χρονο τον έκαναν να αποφασίσει να υποβληθεί στην άκρως επικίνδυνη εγχείρηση, αφού δεν άντεχε να ζει άλλο σε αυτήν την κατάσταση.

Για καλή του τύχη, η τρίωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της πόλης Recife το 2010 ήταν απόλυτα επιτυχής και πλέον αναρρώνει υγιής και χωρίς... πονοκεφάλους!

Σοκ! Σωλήνας «καρφώθηκε» σε κρανίο 3χρονου παιδιού! (photos)

Ο μικρός Ξιάο Μινγκ στην Κίνα, βρέθηκε από τον πατέρα του τραυματισμένος. Το κεφάλι του 3χρονου παιδιού είχε διαπεράσει ένας μεταλλικός σωλήνας! Φρίκη: Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο!

Ο σωλήνας είχε σπάσει τα δόντια του μικρού και τον ουρανίσκο, ωστόσο το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Ο πατέρας του φυσικά έτρεξε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να βάζουν το παιδί άμεσα στο χειρουργείο.

undefined

«Δεν ξέρω που βρήκε τον σωλήνα. Άκουσα φωνές και είδα τον γιο μου με έναν σωλήνα στο πρόσωπο», δήλωσε ο πατέρας του Ξιάο.

Ο σωλήνας είχε διάμετρο 3 εκατοστά και μήκος 10, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο Hezhou έσωσαν το παιδί, το οποίο θα υποβληθεί σε σειρά οδοντιατρικών και πλαστικών επεμβάσεων.

Ευτυχώς, ο εγκέφαλος του μικρού Ξιάο έμεινε ανέγγιχτος.

undefined

Προσοχή Κίνδυνος: 8χρονος έχασε την όρασή του από ένα παιχνίδι που όλοι έχουμε αγοράσει!

Ένα παιχνίδι που ίσως μοίαζει ακίνδυνο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ σοβαρό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα...Η εμπειρία ενός 8χρονου με το λέιζερ είναι απόδειξη του πόσο σοβαρή ζημιά μπορεί να προκαλέσει.

Ο Johnny Marshall ήταν στο παζάρι του σχολείου της αδερφής του όταν είδε ένα λέιζερ σε έναν από τους πάγκους. Παρακάλεσε τους γονείς του και τελικά εκείνοι ενέδωσαν και του το αγόρασαν. Δείτε όμως κάτι ακόμα σοκαριστικό ,τι έβγαλαν από το στόμα 7χρονου! (Video)

Ο Johnny έπαιζε με το καινούριο του παιχνίδι στο σπίτι όταν το έστρεψε προς τα μάτια του από περιέργεια – κάτι που πολλά παιδιά μπορεί να κάνουν. Μέσα σε ένα τέταρτο του δευτερολέπτου έπαθε θερμικό έγκαυμα και μόνιμη ζημιά στον αμφιβληστροειδή του.


Το κέντρο Συσκευών και Ακτινολογικής Υγείας λέει ότι τα λέιζερ 3-5 milliwatts βρίσκονται στα ομοσπονδιακά όρια ασφάλειας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για βλάβες στα μάτια από αυτά τα λέιζερ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά λέιζερ που ξεπερνάνε τα όρια κατά πολύ, θέτοντας σε κίνδυνο οποίον έρχεται σε επαφή με αυτά.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο τα όρια διαφέρουν. “… Αν βρισκόταν στα όρια των κανονισμών του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα είχε κάνει ζημιά”, λέει η μητέρα του Johnny, Angela Marshall. “Αλλά δυστυχώς ήταν εισαγόμενο και ήταν λέιζερ τάξης 3Β, από 5 ως 500 milliwatts.” Τα λέιζερ αυτά μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα μάτια σε κλάσμα του δευτερολέπτου, ακόμα και από απόσταση.

Ακόμα και από τα 100 μέτρα μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημιά

Παρ’όλο που ο Johnny δεν νιώθει πόνο, έχει χάσει το 75% της όρασης του και θα περιοριστεί στο υπόλοιπο 25% για την υπόλοιπη ζωή του. Αν χρησιμοποιείτε λέιζερ, δείτε 7 σημαντικές συμβουλές ασφαλείας που πρέπει να θυμάστε:

1. Μην χρησιμοποιείτε λέιζερ χωρίς ταμπέλες. Τα εισαγόμενα συνήθως δεν έχουν ταμπέλες και είναι επικίνδυνα.
2. Μην στρέφετε την ακτίνα τους προς το πρόσωπο ή τα μάτια, γιατί μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αμφιβληστροειδή.
3. Μην στρέφετε το λέιζερ προς αεροσκάφη – είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
4. Μην στρέφετε το λέιζερ προς κοντινά οχήματα, γιατί μπορεί να προκαλέσει προσωρινή τύφλωση.
5. Μην ακουμπάτε την ακτίνα του λέιζερ στο δέρμα, γιατί μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα.
6. Μην στρέφετε το λέιζερ προς τα ζώα, γιατί μπορεί η ακτίνα να μπει κατά λάθος στα μάτια τους.
7. Μην δίνετε λέιζερ στα παιδιά, γιατί δεν κατανοούν τους κινδύνους τους.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share