Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε η Σοφία Κύργια!

Θλίψη!

16 Νοεμβρίου 2019 13:28
Πέθανε η Σοφία Κύργια!

Στα 92 της χρόνια πέθανε η Σοφία Κύργια.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Θρήνος: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Σταφυλάς!

Η κηδεία της πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων .

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων.

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της 74χρονης ηθοποιού, Ζαν Φέργκουσον. Είχε χτίσει μια τεράστια καριέρα στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικά έχασε την "μάχη"..

Δείτε και αυτό: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Μτεράει 25 συνεχόμενα χρόνια σε πασίγνωστη σαπουνόπερα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και την έχει αγαπήσει όλο το κοινό στον ρόλο της στο Last of the Summer Wine!

Τραγωδία: Πέθανε 13χρονη ηθοποιός!

Μια ακόμα τραγωδία σημάδεψε τον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της 13χρονης ηθοποιού! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Ο λόγος για τη Λόρελ Γκριτζ, μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό, η οποία είχε ερμηνεύσει το ρόλο της Polly στο «Cat on a Hot Tin Roof». Η αιτία του θανάτου της δεν έχει εξακριβωθεί ενώ έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά "Once" όπου έπαιξε μαζί με την Σκάρλετ Τζόχανσον!

Μία από τις συμπρωταγωνίστριες της στη σειρά, η Ελίζα Μαντόρε είπε μετά την ανακοίνωση του θανάτου της: «Είμαι συντετριμμένη από την αιφνίδια απώλεια της. Η Λόρελ - πάντα χαμογελούσατε και πάντα έκανε τους άλλους ανθρώπους να χαμογελούν». Και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που την γνώρισα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ και ποτέ δεν θα σταματήσω να την αγαπώ».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Ελένη Γκαϊταντζάκη!

Νεκρός ο Ιωσήφ Φαραντάκης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share