Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του! (Video)

Σοκαριστικό βίντεο!

15 Νοεμβρίου 2019 10:51
Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του! (Video)

Ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα στην Χίο! Έκανε την εμφάνιση του, σήμερα το πρωί της Παρασκευής ( 15/11) κοντά στον Βροντάδο, φέρνοντας τον φόβο σε πολλούς κατοίκους.

Δείτε επίσης: Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Καλαμάτα! Πολλά τα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία! (Video)

Το πέρασμα το ανεμοστρόβιλου, προκάλεσε και αρκετές ζημιές, κόβοντας σύριζα αλμυρίκια, που καταπλάκωσαν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα. Ακόμα σήκωσε τις στέγες σε επιχείρηση, προκαλώντας ζημιές και στο εσωτερικό των γραφείων της.

Καλημέρα!!! Χίος 15-11-2019.

Posted by Giannis Maria Kavvadas on Thursday, 14 November 2019

Οι κάτοικοι του νησιού έβγαλαν φωτογραφίες με το μοναδικό αυτό φαινόμενο, και τα ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!

Λαμαρίνες, ξύλα ακόμα και σιδερένια καπάκια εκτοξεύτηκαν παντού, χωρίς να προκαλέσουν ευτυχώς κανέναν τραυματισμό.

Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!Χίος: Ανεμοστρόβιλος τα πήρε και τα σήκωσε όλα! Σάρωσε στο πέρασμα του!

Βίντεο σοκ: Ανεμοστρόβιλος σαρώνει και... διαλύει εργοστάσιο στην Καλαμάτα!

Απίστευτη κακοκαιρία χτύπησε την Δευτέρα (και) την Καλαμάτα με κάμερα εργοστασίου να καταγράφει τη μανία της φύσης

Οι στιγμές καταγράφηκαν σε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο εργοστάσιο Παπαδημητρίου την ώρα μάλιστα που οι άνθρωποι της επιχείρησης βρίσκονταν στο χώρο.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θρίλερ: Αν δείτε αυτή την γυναίκα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Ευτυχώς για όλους σήμερα μετρούν μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr το σοκαριστικό βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας:

Πλημμύρες απειλούν την Αττική: Οι εννέα περιοχές που κινδυνεύουν!

Εννέα περιοχές της Αττικής κινδυνεύουν περισσότερο από καταστροφικές πλημμύρες, σύμφωνα με το σχέδιο δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή.

Τραγικό: Νεκρός ταξιτζής από πλημμύρες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για παράκτιες περιοχές Σαρωνίδας – Αναβύσσου – Παλαιάς Φώκαιας, η χαμηλή ζώνη Λουτρακίου, η περιοχή των Μεσογείων, η χαμηλή ζώνη Μεγάρων – Νέας Περάμου, η χαμηλή ζώνη Ασπροπύργου – Ελευσίνας, η χαμηλή ζώνη της τεχνητής λίμνης Μαραθώνα, η παράκτια πεδινή περιοχή Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, η λεκάνη του Κηφισού και οι παράκτιες περιοχές Βάρης – Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Άνδρος! Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους! (Video)

Σύμφωνα με μελέτη του ΕΚΠΑ, τα 3/4 των πλημμυρών συμβαίνουν τους μήνες από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο (και με μικρότερη συχνότητα έως τον Ιανουάριο).

undefined

Ειδικότερα, στα Μεσόγεια, το 55,7% της περιοχής χαρακτηρίζεται από υψηλό κίνδυνο πλημμύρας, με πιο ευαίσθητη την περιοχή βορείως των Καλυβίων Θορικού. Σε πλημμύρα 100ετίας (πλημμύρα που συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια), η μελέτη εκτιμά ότι θα επηρεαστεί και η περιοχή δυτικά της Βραυρώνας, καθώς και το νότιο κομμάτι του λιμένα Μαρκοπούλου. Πιο επικίνδυνα σε περίπτωση πλημμύρας είναι το ρέμα του Αγίου Γεωργίου, από το ύψος του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο έως τη συμβολή του με το ρέμα Ερασίνου, ο κύριος κλάδος του ρέματος Ερασίνου, το Μεγάλο Ρέμα στο τμήμα που δεν είναι διευθετημένο μέχρι τη συμβολή με το ρέμα Κρυονερίου και το ρέμα της Ραφήνας, μέχρι τη συμβολή με το ρέμα Αγίας Παρασκευής.

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα: Πλημμυρισμένα σπίτια, κλειστά σχολεία και κατολισθήσεις! (photos-video)

Στη ζώνη Ασπροπύργου – Ελευσίνας, το ρέμα Γιαννούλας εκτιμάται ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κομμάτι από τον Ασπρόπυργο «δεδομένου ότι η κοίτη μειώνεται και σχεδόν εξαφανίζεται», ενώ το ρέμα Αγίας Αικατερίνης υπό ακραίες συνθήκες μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρα το παραλιακό κομμάτι. Σε πλημμύρα 50ετίας, οι πιο ευάλωτες περιοχές είναι οι οικισμοί Μάνδρας και Ελευσίνας, καθώς και η περιοχή ανατολικά της Μαγούλας και του Ασπροπύργου.

undefined

Στη ζώνη Μεγάρων – Νέας Περάμου, σε πλημμύρα 50ετίας επηρεάζεται η περιοχή των οικισμών Μεγάρων, Λάκκας Καλογήρου και Βλυχάδας, ενώ πολύ υψηλός θεωρείται ο κίνδυνος σε τμήματα των δύο πρώτων οικισμών.

Στην περιοχή Μαραθώνα (χαμηλή ζώνη λεκάνης τεχνητής λίμνης) το 49,8% της περιοχής χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή τρωτότητα. Ο κίνδυνος πλημμύρας είναι υψηλός στην περιοχή των οικισμών Καπανδριτίου, Αφιδνών και Κρυονερίου, ενώ πολύ υψηλός κίνδυνος εντοπίζεται νότια του οικισμού Κοσμοθέα και σε περιοχή της Κηφισιάς.

Συναγερμός στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία! Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας! (Video)

Στην πεδινή περιοχή Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, στο ενδεχόμενο πλημμύρας 100ετίας, όμως, υψηλότερο κίνδυνο έχει ο οικισμός του Αγίου Παντελεήμονα, η περιοχή δυτικά του οικισμού Μαραθώνα και τμήματα της Νέας Μάκρης.

Στη λεκάνη του Κηφισού, σε μια πλημμύρα 50ετίας εκτιμάται ότι μπορεί να κατακλυστεί μια ζώνη 13,6 τ. χλμ. Το 61,1% της περιοχής που εξετάστηκε, εκτιμάται ότι αντιμετωπίζει υψηλό κίνδυνο τρωτότητας.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share