Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κατολισθήσεις και τεράστια προβλήματα στην Αχαΐα!

Οι εικόνες δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος!

14 Νοεμβρίου 2019 14:34
Κατολισθήσεις και τεράστια προβλήματα στην Αχαΐα!

Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Αχαΐα ύστερα από κατολισθήσεις που έγιναν! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες οι δρόμοι έχουν κλείσει και συνεργεία της περιοχής προσπαθούν να καθαρίσουν τα σημεία!

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο του χωριού Ζαχλωρού στην Αχαΐα!

Οι δρόμοι που έκλεισαν μετά από την προσπάθεια των συνεργείων δόθηκαν ξανά σε κυκλοφορία!

Ναύπλιο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που σημειώνεται μεγάλη κατολίσθηση σε παραλία!

Τρόμος στην Αχαΐα: Ληστές έσυραν γυναίκα έξω από το αυτοκίνητό της!

Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκαν δυο ληστές σε μια 48χρονη οδηγό ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κάτω Αχαΐα, φτάνοντας στο σημείο να την τραβήξουν έξω από αυτό σέρνοντάς την για να αρπάξουν την τσάντα της! Συγκλονίζει η 25χρονη που γλίτωσε από θαύμα: «Ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει...!»

Ο ένας από τους δύο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά της οδηγού, ενώ ο άλλος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Η 48χρονη προσπάθησε να την συγκρατήσει, αλλά ο πρώτος δράστης άνοιξε την πόρτα της και την έσυρε έξω βίαια, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να ολοκληρώσει την κλοπή! Τρόμος για 25χρονη στο Φάληρο: Την έβγαλαν από το αυτοκίνητό της και το έκλεψαν!

Οι νεαροί κακοποιοί έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους και οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 18χρονο που αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της ληστείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του συνεργού του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 26χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο!

Τραγωδία στην Αχαΐα! Ένας 26χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους! Στο σημείο, έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και Κλειτορίας και Πυροσβέστες της Π.Υ. Κλειτορίας που τον απεγκλώβισαν, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος στην Αχαΐα για τον τραγικό θάνατο ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών κοντά στο Πλανητέρο. Αχαΐα: Διαρρήκτης ετών 15!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ήταν λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, όταν, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 26χρονου, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share