Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Βικτώρια: Μαθητές στην Κρήτη έφτιαξαν γέφυρα από καρέκλες για να βγουν από την τάξη!

Δείτε τι σκέφτηκαν!

13 Νοεμβρίου 2019 15:19
Βικτώρια: Μαθητές στην Κρήτη έφτιαξαν γέφυρα από καρέκλες για να βγουν από την τάξη!

Οι μαθητές Λυκείου στο Τυμπάκι της Κρήτης, σκαρφίστηκαν έναν έξυπνο τρόπο να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας και να μεταφερθούν στο προαύλιο του σχολείου! Λόγω της κακοκαιρίας «Βικτώρια» που πλήττει τη χώρα, είχαν εγκλωβιστεί!

Δείτε επίσης: "Βικτώρια": Κλειστοί οι δρόμοι της Αττικής από την κακοκαιρία!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τη σελίδα «Δια-sos-τε τη Μεσαρά», στο οποίο μπορούμε να δούμε μαθητές να τοποθετούν στην σειρά καρεκλάκια στην πλημμυρισμένη αυλή, δημιουργώντας μια γέφυρα. Στη συνέχεια, πατώντας πάνω σε αυτά κατάφεραν να φύγουν και να περάσουν σε στεγνή περιοχή.

Mαθητές του Λυκείου Τυμπακίου βγήκαν έξω από τις αίθουσες σαν παίκτες του survivor! Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χωρο του σχολείου. Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλακια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής . Δείτε το βίντεο ... !

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Wednesday, 13 November 2019

Πλημμύρισε όλη η Κρήτη από την κακοκαιρία "Βικτώρια"!

Η κακοκαιρία Βικτώρια σαρώνει όλη την χώρα και οι καταστροφές είναι μεγάλες! Στην Κρήτη όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω έχουν πλημμυρίσει όλοι οι δρόμοι!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έντονες βροχοπτώσεις ξέσπασαν σε όλο το νησί, με τα εντονότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην περιοχή της Μεσάρας. Οι ποταμοί του νησιού ξεχείλισαν με αποτέλεσμα να οι δρόμοι να μετατραπούν σε λίμνες! Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλο ψέμα τα περί... Βικτώριας! Ανατροπή για την κακοκαιρία

Την ίδια ώρα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, απομακρύνθηκαν από τα σχολεία του Δήμου Φαιστού οι μαθητές. Με απόφαση του δημάρχου Φαιστού, λίγο μετά τις 11:30 τα σχολεία έκλεισαν καθώς υπήρξε ανησυχία λόγω της νεροποντής.

Κρήτη πλημμύρες κακοκαιρία Βικτώρια αυτοκίνητο δρόμος

Ο δήμαρχος της περιοχής έχει ζητήσει μηχανήματα από την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαμόρφωση περασμάτων, προκειμένου να φεύγουν τα νερά της βροχής.

Κρήτη πλημμύρες κακοκαιρία Βικτώρια

Ακόμη σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας μέσω στρατιωτικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων προς το χωριό Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά, καθώς από την κακοκαιρία υποχώρησε τμήμα της προσωρινής διάβασης που είχε δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Βικτώρια: Εικόνες καταστροφής! Κόπηκαν δρόμοι στη μέση (video)

Εικόνες καταστροφής αφήνεις πίσω της η Βικτώρια, κακοκαιρία που χτυπάει εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας!

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στα Χανιά, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φθινοπώρου (Video)!

Όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Posted by Flashnews.gr on Tuesday, 12 November 2019

Έντονα προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share