Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλο ψέμα τα περί... Βικτώριας! Ανατροπή για την κακοκαιρία

Έρχεται... άνοιξη ξανά!

13 Νοεμβρίου 2019 10:47
Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλο ψέμα τα περί... Βικτώριας! Ανατροπή για την κακοκαιρία

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία μετεωρολογική βόμβα!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ξεκαθάρισε πως η κακοκαιρία Βικτώρια δεν θα έρθει στην Ελλάδα, το κύριο κομμάτι της, αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται πάνω από την Ιταλία και σιγά σιγά το φαινόμενο θα εξασθενίσει!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη! Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα: Βικτώρια: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία! Κατέρρευσαν τοίχοι, εγκλωβισμένοι κάτοικοι! (photos+video)

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βικτώρια: Εικόνες καταστροφής! Κόπηκαν δρόμοι στη μέση (video)

Εικόνες καταστροφής αφήνεις πίσω της η Βικτώρια, κακοκαιρία που χτυπάει εδώ και λίγες ώρες το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας!

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στα Χανιά, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για την ισχυρότερη κακοκαιρία του φθινοπώρου (Video)!

Όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός - Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Posted by Flashnews.gr on Tuesday, November 12, 2019

Έντονα προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share