Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης!

Θρήνος...

6 Νοεμβρίου 2019 10:36
Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης!

Πέθανε χθες το απόγευμα ο γνωστός κτηματομεσίτης Νικόλαος Μπρούσαλης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κυνηγός πέθανε από πυροβολισμό συγγενή του!

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός, στον χώρο της κτηματαγοράς και ιδιαίτερα στο Πήλιο αλλά και στις Β. Σποράδες.

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για 72χρονο!

Όπως έγινε γνωστό, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς.

Τραγικός θάνατος για 4 μηνών μωρό: Μαϊμού έριξε πέτρα στο κεφάλι του!

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, έναν γιο, μητέρα, αδέρφια και ανίψια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:30 μ.μ. από τον Ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων.

Θρήνος: 17χρονος πέθανε από εγκεφαλικό!

Ένας έφηβος στην πόλη Ούντον Θάνι της Ταϊλάνδης πέθανε λόγω οξέος εγκεφαλικού επεισοδίου, το οποίο υπέστη έπειτα από ολυνύχτια ενασχόληση με βιντεοπαιχνίδι. Πέθανε ο Στέφανος Δαρδαγιάννης!

Ο 17χρονος«αξιοποίησε» τις διακοπές από τα μαθήματα και τον πολύ ελεύθερο χρόνο που είχε μένοντας στο σπίτι και παίζοντας στον υπολογιστή. Είδηση σοκ: Νεκρή 18χρονη αθλήτρια!

Οι γονείς του, περίλυποι, δήλωσαν ότι έμενε ξάγρυπνος όλη τη νύχτα, ενώ την ημέρα, αφού έκλεινε τα πατζούρια για να μην τον ενοχλεί το φως της ημέρας, συνέχιζε το παιχνίδι. Και παρότι τον παρότρυναν ή τον μάλωναν να σταματήσει να παίζει, αυτός αρνούνταν να σταματήσει.

Ο πατέρας του νεαρού πήγε στο δωμάτιο του γιου του την περασμένη Δευτέρα και τον βρήκε αναίσθητο πάνω στον υπολογιστή του. Υπήρχε ένας σωρός από κιβώτια στο γραφείο και μια χαρτοσακούλα με πατατάκια στα πόδια του, ενώ τα ακουστικά του στηρίζονταν στην κορυφή του υπολογιστή. Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής!

Ο απαρηγόρητος πατέρας, που τυγχάνει να είναι αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, προσπάθησε να βοηθήσει τον γιο του, αλλά είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Οι γιατροί που εξέτασαν το σώμα χθες το απόγευμα δήλωσαν ότι ο έφηβος πέθανε από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο πιστεύουν ότι προκλήθηκε από τις ατελείωτες ώρες που έπαιζε στον υπολογιστή.

«Ο γιος μου ήταν πανέξυπνος. Τα πήγαινε πολύ καλά με τα μαθήματα στο σχολείο, αλλά είχε εθιστεί στα βιντεοπαιχνίδια. Προσπάθησα να τον απαγκιστρώσω από αυτό τον εθισμό του και μου είχε υποσχεθεί ότι θα μειώσει τις ώρες που έπαιζε, αλλά ήταν πολύ αργά.

Πέθανε πριν προλάβει να αλλάξει τρόπο ζωής. Ωστόσο, μέσα από την προσωπική μου τραγωδία, θα ήθελα να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι γονείς τα παιδιά των οποίων είναι επίσης εθισμένα στο Διαδίκτυο και στα βιντεοπαιχνίδια. Πρέπει να είναι αυστηροί, αλλιώς θα καταλήξουν σαν τον γιο μου. Πονάω πάρα πολύ... Μακάρι να είχα πάρει εγκαίρως μέτρα».

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο σε έναν βουδιστικό ναό, με τον πατέρα του, παρά την ανείπωτη θλίψη του, να προσπαθεί να διευθετήσει τα διαδικαστικά περί την κηδεία.

Νεκρός ο Νίκος Τζούδας!

Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Τζούδας σε ηλικία 70 ετών, σήμερα το πρωί μη αντέχοντας το χαμό του υιού 38χρονου Ανδρέα Τζούδα πριν μια εβδομάδα.

Το Μάνεσι πενθεί για άλλη μια φορά. Θερμά συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο στους οικείους.

Τραγωδία: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος!

Πέθανε διάσημος αστρολόγος!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος αστρολόγος και τηλεοπτική περσόνα Γουόλτερ Μερκάδο, που άλλαξε την λατινοαμερικανική τηλεόραση με τις εμφανίσεις του και τις διάσημες προβλέψεις του! Θλίψη έχει σκορπίσει στο κοινό ο θάνατος του!

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 16χρονη Βενετία - Άννα!

Ο Μερκάδο πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο Auxilio Mutuo στο Σαν Χουάν το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό νοσηλευόταν ή αν είχε μεταφερθεί στο Πουέρτο Ρίκο από την Φλόριντα όπου ζούσε.

Ο Γουόλτερ Μερκάδο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Λατινική Αμερική, με την εκπομπή του να την παρακολουθούν καθημερινά 120 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Πέθανε η Yvette Lundy!

Σε ηλικία 103 ετών απεβίωσε η Yvette Lundy, από τα πιο προβεβλημένα και καταξιωμένα μέλη της Γαλλικής Αντίστασης αλλά και επιζήσασα των στρατοπέδων συγκέντρωσης των ναζιστικών δυνάμεων.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η «Μεγάλη Κυρία» της Αντίστασης πέθανε στην πόλη Επερνέ της βόρειας Γαλλίας.

Η κ. Lundy έσωσε δεκάδες οικογένειες Εβραίων, τις οποίες προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για να γλιτώσουν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας. Είχε επίσης βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τα στρατόπεδα θανάτου των ναζί.

Το 2017 η Γαλλίδα τιμήθηκε από το κράτος. Της απονεμήθηκε το παράσημο της «Λεγεώνας της Τιμής».

Η ζωή της αποτέλεσε την έμπνευση για έναν από τους ήρωες στη γαλλική ταινία Korkoro του 2009. Μια ταινία για μια κυνηγημένη από τους ναζί οικογένεια τσιγγάνων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share