Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Κόρινθο: Αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα και κατέληξε σε παραλία!

Νεκρός ο οδηγός!

4 Νοεμβρίου 2019 18:54
Τροχαίο στην Κόρινθο: Αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα και κατέληξε σε παραλία!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο ύψος του Κανταρέ της Κορίνθου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο, χτύπησε σε τσιμεντένια βάση κολόνας και κατέληξε στην παραλία!

Δείτε επίσης: Τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας! Μεγάλο μποτιλιάρισμα!

Άντρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, βαριά τραυματισμένο.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Παλαιά ΕθνικήΚορίνθου-Πατρών στο Κανταρέ


Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Θανατηφόρο τροχαίο! Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες στην Εγνατία Οδό!

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σήμερα το πρωί στις 7:30 σε ένα ακόμα τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό, αυτή τη φορά στο ύψος των Κερδυλλίων!

Δείτε επίσης: Συναγερμός: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Εγνατία! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη αφού ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και ο ένας φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Φονικό τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων! Ένας νεκρός και 15 τραυματίες!

Ένα φονικό τροχαίο έγινε στο Λονδίνο με απολογισμό έναν νεκρό και 15 τραυματίες μετά από σύγκρουση δύο λεωφορείων και ενός ακόμη αυτοκινήτου, στα νότια προάστια της πόλης! Πλημμύρισε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο από τη νεροποντή! (Video)

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Τετάρτης, με τα δύο λεωφορεία να συγκρούονται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε τραυματίες!

Το δυστύχημα έγινε στα νότια της πρωτεύουσας της Αγγλίας, με την πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό αρκετών επιβατών των δύο λεωφορείων. Μερικοί από τους τραυματίες φέρονται να είναι σοβαρά μάλιστα. Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα πρώτα λόγια του 14χρονου!

Ένας μάρτυρας του τροχαίου, ο Μαρκ Τζέφρις, είπε στην Sun πως το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάμεσα από τα δύο λεωφορεία και έγινε κομμάτια. «Ήταν τρομακτικό. Τα λεωφορεία συγκρούστηκαν και το αυτοκίνητο πήγε ακριβώς στη μέση των δύο οχημάτων.

Ένας άνθρωπος πετάχτηκε από το παράθυρο από το ένα λεωφορείο και είδα κόσμο στο πεζοδρόμιο χτυπημένο. Μπορούσες να ακούσεις τις φωνές του κόσμου. Παιδιά να τα παρηγορούν στο πεζοδρόμιο, καθώς βρίσκονταν στη περιοχή λόγω του Haloween», περιέγραψε.

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων!

Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, έξω από το σταθμό του ΟΣΕ. Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία: Νεκρός 45χρονος!

Ένα όχημα στο ρεύμα καθόδου προς την οδό Πατρών, επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο όχημα που ακολουθούσε συγκρούστηκε με το ΙΧ, με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ταξί που είχε κατεύθυνση προς την οδό Αγ. Γεωργίου, το οποίο στην πορεία του προσέκρουσε και σε σταθμευμένο όχημα.

Οι οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο, ενώ τα οχήματα έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share