Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος στην Πάργα: Γυναίκα έπεσε από το Κάστρο!

Τραγωδία!

24 Οκτωβρίου 2019 14:19
Φρικτός θάνατος στην Πάργα: Γυναίκα έπεσε από το Κάστρο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 33χρονη γυναίκα από την Ολλανδία η οποία έκανε διακοπές στην Πάργα. Σοφία Κοκοσαλάκη: Σπάραξαν φίλοι και συγγενείς στο τελευταίο αντίο!

Η 33χρονη έπεσε από το Κάστρο της πόλης και εντοπίστηκε από ζευγάρι άλλων τουριστών σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων περίπου.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια και τις συνθήκες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάτι άλλο.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα!

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Πρέκα καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του αδερφή Νίκη, με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία της.

Ενδεικτικό της αγάπης και της αδυναμίας που είχε ο ηθοποιός στην αδελφή του ήταν ότι δεν έλειψε στιγμή από το προσκεφάλι της το μεγάλο χρονικό διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο. Δύσκολες ώρες για Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. To διπλό δράμα που την έκανε να λυγίσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espressο», εκείνος βαθιά θρησκευόμενος ζητούσε από τον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία του.

Την ημέρα της κηδείας, που έγινε πριν από λίγες ημέρες από το νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε το αίμα του, τον πιο δικό του άνθρωπο.

Στο πλευρό του ήταν λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς, αλλά και η σύντροφος του Κώστα Πρέκα, Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με την υγεία της αδερφής του, καθώς στεκόταν συνεχώς στο πλάι του ηθοποιού σαν βράχος.

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Πέθανε ο πατέρας της!

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, ο οποίος ήταν γιατρός στο επάγγελμα, πέθανε σήμερα. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του!

Δείτε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Καραπάνος!

Ο πατέρας της Άλκηστις Μαραγκουδάκη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα με την υγεία του. Τον περασμένο μήνα η κόρη του ανέβασε φωτογραφία στα social media, όταν γιόρτασαν μαζί τα τελευταία του γενέθλια.

Νεκρή πασίγνωστη αθλήτρια!

Τέλος στη ζωή της με ευθανασία, έβαλε χθες, Τρίτη, η Βελγίδα αθλήτρια και παραολυμπιονίκης Μαρίκε Βερβόορτ , η οποία έπασχε από ανίατη ασθένεια!

Δείτε επίσης: Τρομακτικό ατύχημα για αθλήτρια του βόλεϊ: Έπεσε από καταρράκτη 15 μέτρων! (Video)

Σε ηλικία 40 ετών η τετραπληγία της εξελίχθηκε πάρα πολύ άσχημα. Η ίδια είχε περιγράψει σε συνέντευξή της στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, τους αφόρητους πόνους με τους οποίους ζούσε τα τελευταία χρόνια. Πολλά βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί για πάνω από δέκα λεπτά, ενώ όπως είπε όσοι την έβλεπαν κόντευαν να λιποθυμήσουν.

Ο αθλητισμός μονάχα την κρατούσε ζωντανή, ήταν όμως πολύ σκληρός για το σώμα της. «Σε κάθε προπόνηση υποφέρω από τον πόνο. Σε κάθε αγώνα, προπονούμαι σκληρά. Η προπόνηση και οι αγώνες είναι φάρμακο για μένα. Προσπαθώ πολύ σκληρά να διώξω μακριά τον φόβο μου», είχε πει στη συνέντευξή της το 2016.

Η Μαρίκε Βερβόορτ , η οποία κέρδισε χρυσά και αργυρά μετάλλια το 2012 στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, ήταν υπέρμαχος του δικαιώματος της ευθανασίας, η οποία είναι νόμιμη στο Βέλγιο. Όπως η σκληρή προπόνηση, είχε πει ότι της έδινε τον έλεγχο και «έπαιρνε τη ζωή στα χέρια της».

Η αθλήτρια ζήτησε να κάνει ευθανασία με τον νόμο της πατρίδας της να ζητάει την υπογραφή 3 γιατρών ώστε να πιστοποιηθεί πως οι πόνοι από την ασθένειά της κάνουν την ζωή της ανυπόφορη.

«Είμαι φοβισμένη, αλλά αυτά τα χαρτιά (της ευθανασίας), μου δίνουν ηρεμία γιατί ξέρω πότε είναι αρκετό για μένα, έχω αυτά τα χαρτιά», είχε αναφέρει συμπληρώνοντας ακόμα πως αν δεν είχε αυτά τα χαρτιά, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ήδη αυτοκτονήσει.
«Πιστεύω ότι θα υπάρχουν λιγότερες αυτοκτονίες όταν κάθε χώρα έχει το νόμο της ευθανασίας. Ελπίζω όλοι να βλέπουν ότι αυτό δεν είναι φόνος, αλλά κάνει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο».

Η Μαρίκε Βερβόορτ είχε επίσης επιληπτικές κρίσεις, ενώ το 2014 είχε νοσηλευτεί για τέσσερις μήνες, όταν κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, έχυσε βραστό νερό στα πόδια της.

Η αθλήτρια συνέχιζε να καθυστερεί την ημέρα του θανάτου της, γνωρίζοντας ότι αυτός μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή.

«Νιώθω διαφορετικά για τον θάνατο τώρα, από ότι μερικά χρόνια πριν. Για μένα, ο θάνατος είναι σαν να πηγαίνεις για ύπνο και δεν ξυπνάς ποτέ. Είναι κάτι ειρηνικό», είχε τονίσει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share