Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε αρδευτικό κανάλι!

Σοκ!

24 Οκτωβρίου 2019 12:34
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε αρδευτικό κανάλι!

Τραγωδία στην Καρδίτσα, καθώς βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι ένας 80χρονος άνδρας που τα ίχνη του είχαν χαθεί αργά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη Μεταμόρφωση του Δήμου Παλαμά. Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρό 3χρονο κοριτσάκι σε κάδο σκουπιδιών! (photos-video)

O ηλικιωμένος που έπασχε από άνοια δεν γύρισε στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας, γεγονός που ανησύχησε οικείους και χωριανούς του οι οποίοι έψαξαν την περιοχή για να τον βρούν, αλλά οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αρχές. Χιλή: Νεκρό 4χρονο αγόρακι στα βίαια επεισόδια!

Αμέσως οργανώθηκε μεγάλη ερευνητική επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας με εκπαιδευμένο σκυλί, αστυνομικών, αλλά και πολλών κατοίκων του χωριού, παρόντος του Αναπληρωτή Διοικητή Περιφερειακών Υπηρεσιών Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Πύραρχο κ. Σωτήρη Κορέλλα. Χθες γύρω στις 8 το βράδυ ο 80χρονος βρέθηκε δυστυχώς νεκρός. Τις συνθήκες του θανάτου ερευνούν οι Aρχές.

Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα σε νεκροταφείο!

Στο νεκροταφείο του χωριού, στην Κρήτη, από το οποίο κατάγεται, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων, εντοπίστηκε νεκρός ο 90χρονος άνδρας που έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του τα Χανιά και έκτοτε κανείς δεν είχε νέα του. Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Η οικογένειά του, αναφέρει το cretapost.gr, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο νεκροταφείο, σήμερα το απόγευμα. Ο γιος του, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, Μανώλης Καρτσωνάκης, ενημέρωσε σήμερα το πρωί τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι έψαχναν εξονυχιστικά την περιοχή των Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση είχε τραγικό τέλος. Για την απουσία του, οι συγγενείς του είχαν ενημερωθεί από σημείωμα που άφησε πίσω του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ανάμεσα σε αυτά, κι εκείνο της αυτοχειρίας.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Τραγωδία στο Λεωνίδιο: Νεκρός 29χρονος! «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο!

ην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 29χρονος, στην επαρχιακή οδό της Άστρους-Λεωνιδίου. Σπάρτη: Νεκρός ένας 52χρονος μετά από καβγά!

Αναλυτικότερα, επιβατικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Ναυπάκτου, με έναν 60χρονο να χάνει τη ζωή του! Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Συγκεκριμένα, δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα τον να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως δυστυχώς ο 60χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ναυπάκτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share