Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Φθιώτιδα: Νεαρός έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά!

Πραγματικά η είδηση σοκάρει!

15 Οκτωβρίου 2019 16:08
Σοκ στην Φθιώτιδα: Νεαρός έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον νεαρό που έριχνε μολότοφ σε σπίτι με μικρά παιδιά στην Φθιώτιδα! Ήταν περίπου 11:00 το πρωί όταν, για πολλοστή φορά, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, οι δύο οικογένειες διαπληκτίστηκαν. Αρχικά ο καυγάς περιοριζόταν μόνο σε φωνές και λεκτικούς χαρακτηρισμούς, ωστόσο στη συνέχεια ξέφυγε εκτός ελέγχου.

Ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια! Σοκαριστικό: Παρά λίγο εκτροχιασμός τρένου! Έντρομοι οι επιβάτες!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, νεαρός Ρομά από τη μία οικογένεια, πέταξε μία αυτοσχέδια μολότοφ προς το σπίτι της άλλης. Μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει άλλη μία την ώρα που ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ και των λοιπών σταθμών της Άμεσης Δράσης έφταναν στο σημείο.

Κι όλα αυτά όταν μέσα στο σπίτι, όπου έπεσαν οι μολότοφ, υπήρχαν ακόμη και μικρά παιδιά. Ο θερμόαιμος νεαρός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Λαμία: Οδηγός του ΚΤΕΛ την... είδε Σουμάιχερ! Οι επικίνδυνες προσπεράσεις που σοκάρουν (video)

Κυριακή στις 17:45 ο οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρπενησίου που κινείται προς Λαμία, κάνει συνεχόμενες επικίνδυνες προσπεράσεις σε διπλή γραμμή, λίγο πριν τη γέφυρα του Σταυρού.

Μια από τις επικίνδυνες προσπεράσεις κατέγραψε και η κάμερα του LamiaReport.

Για την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του οδηγού ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και "μπλόκαρε" το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρπενησίου στην είσοδο της Λαμίας στο Παγκράτι.

Δείτε με την ευκαιρία: Δεν υπάρχει αυτό που θα δείτε! Αυτοί είναι οι θεοί οδηγοί των φορτηγών! (Video)

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπιασε φωτιά εν κινήσει στην Έδεσσα!

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Ο οδηγός, σταμάτησε το όχημα και έδωσε εντολή για εκκένωση! Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Έδεσσα, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αριδαία.

Δείτε επίσης: Προσοχή: Φωτιά κοντά στον προαστιακό στο Κορωπί!

Συγκεκριμένα τα φρένα και η ρόδα του λεωφορείου πήραν φωτιά, στο ύψος του χωριού Νέα Ζωή.

Ο οδηγός, σταμάτησε το όχημα και έδωσε εντολή για εκκένωση.

Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και έσβησε την φωτιά.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και ξεκίνησαν για τον προορισμό τους την Αριδαία. Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Κόρινθος: Αγνωστοι πέταξαν πέτρες σε ΚΤΕΛ και έσπασαν το παρμπρίζ!

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο 62ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους. Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε ΚΤΕΛ, και από την επίθεση,τέθηκαν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα για λεωφορείο των ΚΤΕΛ! 12 τραυματίες! (Video)

Η ζωή του οδηγού ΚΤΕΛ Αχαϊας και των 37 ατόμων που επέβαιναν σε αυτό, κινδύνεψε, όταν άγνωστοι πέταξαν μεγάλες πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ η ψυχραιμία του οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια καθώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου.

Το λεωφορείο με τους επιβαίνοντες βρίσκεται ακινητοποιημένο στο ΚΤΕΛ Ισθμού και από ΄κει θα μεταφερθούν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ισθμού στην Αχαϊα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Δυτικής Αττικής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μια μέλισσα προκάλεσε το ατύχημα στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης!

Μια μικρή μέλισσα φαίνεται πως ήταν η αιτία του ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης την Τρίτη.

Να σας θυμίσουμε: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα για λεωφορείο των ΚΤΕΛ! 12 τραυματίες! (Video)

Το γύρο του διαδικτύου έκανε την Τρίτη η είδηση του ατυχήματος λεωφορείου των ΚΤΕΛ έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην Εθνικό Οδό Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.

Το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μάντρα στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πρόσκρουση. Ωστόσο, 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματίες.

Μέλισσα η αιτία του ατυχήματος του λεωφορείου των ΚΤΕΛ
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανο Τσόλη, η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα με το λεωφορεία ήταν μια μικρή μέλισσα. Ο κύριος Τσόλης μίλησε στο τοπικό μέσο voria.gr, αφού επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Εκεί συνομίλησε με τον οδηγό του λεωφορείου ΚΤΕΛ, ο οποίος του είπε για την μέλισσα. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, βγαίνοντας από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου στην περιοχή, εμφανίστηκε η μέλισσα που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και τελικά να προσκρούσει στο τοιχίο.

«Ευτυχώς την ώρα εκείνη, στο αντίθετο ρεύμα είχε ανάψει κόκκινο. Αυτό μας έσωσε από τα χειρότερα» σημειώνει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ για το χθεσινό ατύχημα του λεωφορείου. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζονται και από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Τσόλης επιβάτης του ΚΤΕΛ φέρεται να είδε τον οδηγό σκυμένο πάνω από το τιμόνι, σαν να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share