Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους! (Video)

Η φωτιά εκδηλώθηκε εχθές το απόγευμα..

11 Ιουλίου 2019 13:23
Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους! (Video)

Εχθές ξέσπασαν σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και σχεδόν ταυτόχρονα πολλές φωτιές.. Δυστυχώς παρά τις προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας οι πυροσβέστες είχαν πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσουν.. Από την φωτιά που ξέσπασε εχθές στους Αγίους Θεοδώρους σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες καταστροφής..

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν 64 πυροσβέστες, 24 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο.

Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, εθελοντικές ομάδες Λουτρακίου & Αγίων Θεοδώρων, αλλά και υδροφόρες του δήμου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το συμβάν:

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Φωτιά από κεραυνό σε ελατόδασος!

Μετά τη φωτιά στον Παρνασσό τα ξημερώματα, έχουμε ακόμη μια φωτιά από κεραυνό, αυτή τη φορά κοντά στο χωριό Μενδενίτσα στον Καλλίδρομο. Ενώ οι φλόγες έκαψαν αυλές σπιτιών στην Δίβρη!

Στην κορυφή του όρους Καλλίδρομος και καίγεται ελατόδασος. Δυστυχώς στο σημείο που είναι η φωτιά δεν υπάρχει πρόσβαση για να επιχειρήσουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Όμως ούτε τα δυο PZL μπορούν να απογειωθούν από το αεροδρόμιο της Λαμίας για να κάνουν ρίψεις νερού, αφού οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή δεν το επιτρέπουν και τις επόμενες ώρες αναμένονται κεραυνοί και καταιγίδες ακόμη και στη Λαμία.

Στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις και πεζοπόρο τμήμα της ΠΥ Λαμίας, ενώ η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share